hur man överlever RMV

hur man överlever RMV

Jag var bara tvungen att springa ner till RMV och det var totalt kaos. Jag hade ingen aning om att gå, vad man ska göra och även om att hitta platsen. Som kundtjänst för RMV går ner måste du gå in med en plan annars kommer du bara gå ut besegrad. Förhoppningsvis kan dessa tips hjälper dig nästa gång du gör en resa till RMV

Du behöver:. .
En ledig dag
En anledning att gå.
Papper och penna.
Alla dina papper.
En vän (tillval).


1.
Innan du går skriv ner på en bit papper på exakt varför du går. Detta kommer att hålla dig på rätt spår mot ditt mål. EXEMPEL: Officer nämnde att de bara bytt plattorna i mitt tillstånd och att jag måste ta mina gamla borta från min bil och överföring till nya gratis
2
inte. . förlita sig på vad internet eller ens telefon systemet för RMV säger om där de för närvarande befinner sig. Dessa telefonsvarare meddelanden har en stark potential inte förändrats och kan resultera i att du visar upp till en övergiven plats om du inte är alltför försiktig.
3.
Fråga andra i din kommun om vad du behöver veta innan du går ner till RMV. Detta kan inkludera karl föräldrar, hår-stylister eller frisörer, och även dina grannar. Ju längre de har bott i ditt område, är chansen att fler tips och tricks de kan berätta om sin egna erfarenheter.
4.
Det är att föredra att du kommer med en annan person som kör . Parkeringen tenderar att vara full på dessa platser och i stället för att vänta att hitta en parkeringsplats och sedan gå in, har din vän släppa av dig och låta dem oroa hitta parkeringen medan du rör dig med nästa steg.
5.
När du kliver in genom dörren kommer du att se det full aktivitet. Bli inte överväldigad. Det kan finnas 20 olika linjer var och en med ett annat syfte. När jag försökte leta efter någon att hjälpa ingen ville hjälpa till. Det är där din överlevnad färdigheter sparka i. Titta runt och observerar vad som sker. Om din plats förlitar sig på siffror och bokstäver ditt första uppdrag blir att räkna ut var du behöver ta eller få ett nummer. I mitt fall såg jag en stor monter där det stod kundservice. Vilket leder mig till mitt nästa steg . . .
6.
Inte gå fram till damen i kundtjänst och fråga vart du ska stå. Detta resultat är dem är upprörd över dig från första början och säger bara få i linje. För att undvika detta om du ser en skylt där det står titta kundtjänst där nästa person som går fram till kundtjänst kom från. Om det finns en massa människor bakom den personen och detta upprepar mönster. Grattis du hittade kundtjänst.
7.
Nu när du hittat rätt rad. Vänta på din tur, bli inte upprörd, och hålla dig sysselsatt när du ser de olika karaktärer som går in i rummet. Ju mer behaglig du är mer bekväm i hela processen hamnar blir.

Tips och varningar


 • Ta med dig en bok eller annan distraktion men inget för dyrt.
 • Försök att frivilligt hjälpa någon annan som behöver gå till RMV så att du vet vad du är i när du behöver gå eller åtminstone gå på en dag för att få en bättre uppfattning om vad platsen ser som så att när du har bråttom det blir andra natur.
 • Se till att le och tänka på glada tankar, även om större delen av tiden kommer arbetarna att inte le tillbaka, kommer du åtminstone vara i en lycklig plats.
 • Varje RMV är annorlunda. Om du har en RMV som ger god vårda kundservice den platsen och anser dig en av de lyckliga.
 • Ta inte något dyrt till RMV. Som jag nämnde är det sjuder av aktivitet och även om det finns gott om poliser runt det är inte en plats du vill förlora din elektronik som du får blandas från en del av RMV till en annan.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en BMW 318 dimljus
  hur man installerar dimljus på en Ford Escape
  Toyota oljebytesintervaller
  metod för att täta sprickor i en bränslegas tank påfyllningshalsen
  hur du gör din vita väggar ser nya
  hur ett oljefilter verk
  hur man rengör noggrant ditt fordon på utsidan
  hur du kontrollerar och blåsa bildäck
  Vart tar batterikabeln på startmotorn?
  hur du lägger freon till bil luftkonditionering