hur man kan jämföra däck

hur man kan jämföra däck

Om du har bil bör du veta om vikten av bra däck. De inte bara lägga till känna och fordonets prestanda i detta, men de är nödvändiga för säkerheten. Liksom alla andra produkter måste köpare göra sin forskning för att förstå hur man kan jämföra märken och storlekar. Samtidigt som det finns i allmänhet en avvägning mellan pris och kvalitet, det finns några fynd köper. Utmaningen är att veta för vad man ska leta
1.
Jämför trampa slitage betyg. Detta ger en uppskattning av hur länge däcket håller. Du hittar betyg på insidan av däcket. Sök efter en rating på minst 400.
2.
Jämföra hur väl däcken sluta, även känd som dragkraft värdering. Mängder av AA eller A är det bästa för säkerheten.
3.
Jämför speciella funktioner såsom skikt material, temperaturstyrning eller andra attribut som gör däcket håller längre och säkrare.
4.
Jämför hastigheter. De flesta passagerare däck har en hastighet rating av S (112 mph) eller H (130 mph). Hög prestanda bilar kan ha en rating på Z (149 mph).
5.
Forskning konsumenten recensioner på nätet. När du har minskat ner ditt val, jämföra varumärken mot konsument online rapporter. Detta kommer också att bidra till att identifiera erinras däck. Kontoret för Defekter undersökningen har en hemsida för däck påminner.
6.
Använd en online Produktjämförelse verktyg som Special offer. com för att jämföra priser, märken och leverans.


Relaterade artiklar


hur man byter olja och filter på 06 Chevy Cobalt SS
hur vinsten från bilens förlängd garanti
hem åtgärda för att rengöra bilen matta
spjällhus underhåll
hur du tar bort röklukten från ett fordon
Varför en 1993 Nissan Sentra växelbyte ungefär?
viskositet kontra temperatur
Syftet med en varvräknare
fördelarna med radialdäck
hur man kan återställa aluminium diamant tallrik