hur en effekt KUGGSTÅNG verk

hur en effekt KUGGSTÅNG verk

Du behöver:
kattsand eller sågspån
. Broom och sopskyffel.
Diskmedel.
Slang och vatten.
Nylon borst skurborste.
Högtryckstvätt.

kuggstångsdrivna

Kuggstångsstyrning är uppkallad efter de två centrala delarna i mekanismen. Hyllan är en tandrad längs en axel förseglat inne i ett rör. Drevet är en växel som maskor med dessa tänder. Drevet sitter på rattstången. När ratten vrids, drevet glider längs rack, skjuta rack som den är ansluten till sidan. Om hjulet trycks kvar, stället glider höger och vice versa.

Dragstängerna

ändar drevet är knutna till dragstängerna, som fäster hjulet spindlar på framhjulen. När en dragstång trycker på den axel som visar det hjulet inåt mot bilens centrum. När det drar, visar det hjulet utåt. Så när föraren vrider ratten åt vänster, glider drevet racket över till höger, driver på rätt hjul och dra i den vänstra, vänder sig till både vänster.

Hydraulik

Servostyrning är faktiskt makt -stöd. Det fungerar på det mekaniska systemet som beskrivs ovan och kan användas utan makt. Problemet är att styrningen av sig själv kan ta en stor insats för att slå, vilket gör det mycket svårt och ansträngande att kontrollera. För att kompensera för detta använder bilen en tjock hydraulisk styrning vätska. I mekaniska system, är en hydraulisk pump som drivs av ett bälte från motorn. I elektroniska system är pumpen drivs av en separat elektronisk motor, vilket gör att den endast slås på när det behövs. Ett system av ventiler styr flödet av vätska i två kammare inuti röret håller racket. När vätska pumpas in en kammare, det skjuter racket till vänster, och i det andra skjuter den till höger. Ventilerna styra flödet av hydraulisk vätska, pumpa den i en kammare och från andra för att hjälpa föraren stänga av bilens vänster eller höger.


Relaterade artiklar


hur man rengör EGR ventil på en Buick LeSabre
hur man installerar fordonsindustrin lamphållare
vad ska du rent bränsle injektorer med?
hur du gör dina däck håller längre
hur man rengör ett topplock
hur man installerar jeep strålkastare
hur ändrar transmissionsolja i en Toyota 4runner
hur man byter batteri i en Oldsmobile aurora
hur man fyller luftkonditioneringsapparaten i bilen
Hur man skaffar körkort register i Ontario