diy strålkastare renare

diy strålkastare renare

Rengöring bilstrålkastare kan vara en lätt uppgift, om du vet vad rengöringsmedel att använda. Flera detaljhandel bilvårdsprodukter finns, men dessa kan vara kostsamma och inte alltid effektiv. Istället överväga att använda billiga, lätta att använda ingredienser som är mest troligt redan runt huset

matolja

Matolja arbetar för att smörja och lyfta smuts och rester från bilstrålkastare. Använd en oljebaserad matlagning spray eller en enkel flaska av vegetabilisk olja. Gnid på strålkastare med en trasa eller mjuk borste, borsta bort eventuella inbyggda rester. Oljan kommer att återställa öppenheten i strålkastare, ta bort dimmigt film, sprickor smörjning och lämnar strålkastarna ser helt ny igen.

Tandkräm och bakpulver

En kombination av tandkräm och bakpulver fungerar effektivt för att bryta upp smuts och sot och lämna din strålkastarna ser helt nya. I en skål, kombinera en sked av tandkräm med en sked bakpulver. Detta kommer att skapa en enkel att tillämpa klistra som du kan använda med en gammal tandborste eller grov svamp. Gnid direkt på strålkastarna, och skölja bort eller torka av med en fuktig trasa. Detta kommer att återställa den tydliga insyn i strålkastare, och återställa strålkastare överklagande av fordonet.

Nagellacksborttagare

nagellacksborttagare arbetar också för att avlägsna ansamling av bilstrålkastare. Se till att använda icke-aceton remover nagellack, som aceton-baserade produkter kan äta bort på det översta lagret av strålkastarna. Polska strålkastarna med en svamp eller borste, och gäller som behövs tills strålkastarna återställs i ursprungligt skick. Torka bort med en fuktig trasa för att avlägsna överflödigt rester eller nagellacksborttagare, och din strålkastare kommer att se helt nya igen.


Relaterade artiklar


hur man älskar en gammal Volvo
tilltäppt bränsleinsprutningar
brandfarliga förvaringsskåp riktlinjer
När ska ersätta en ljuddämpare?
Hur fungerar en dieselpump arbete?
där placera en domkraft att lyfta en Toyota
hur man effektivt rengöra korroderade bil anslutningar batterikabeln
hur man kan börja spara pengar på din bil
Luftmassemätare sensorrengöring
hur man gör en 90 graders tillbaka i likhet med Cool Kids