luftkompressorer bygga byggsatser

luftkompressorer bygga byggsatser

Luftkompressorer kan genomgå en betydande belastning efter fortsatt användning. De delar av maskinen måste komprimera luften för olika högtrycks-användning, orsaka skador på maskinen. Företag tillhandahåller bygga byggsatser för kompressorer baserat på vilken typ av skador på kompressorn

Kompressor Bygg Företag

Olika företag specialiserade på att tillhandahålla bygga kit för skadade kompressorer, till ACE, OEM och Campbell Hausfeld nämna några. Dessa företag leverera vissa delar som är mest utsatta för slitage inom luftkompressor, samt gör att du kan specialbeställas trasiga delar som kan vara specifika för din kompressor. Ett sådant företag är ACE eller Kompressor Equipment Inc. Det erbjuder bygga kit avsett för några av största tillverkare varumärke av kompressorer.

Kellogg-amerikanska Kits

ACE ger en särskild ombyggnadssats för Kellogg-amerikanska luft kompressor. Det skapade detta specifika kit kompressor på grund av dess prevalens. Inom Kellogg-amerikanska ombyggnadssats kategori är både tune-up kit och huvud kit översyn. Den tune-up kit tillhandahålla reservdelar för en luftkompressor enhet. Vissa delar som ingår i denna sats är en packning set, kolvring set och olja sigill, bland andra delar för underhåll tätningsmedel och tryck. Den renoveringssats är mer komplex, vilket ger ovan angivna delar samt delar som är avsedda att "reparera" kompressorn.

Ingersoll-Rand Kits

En annan stor kompressor tillverkare är Ingersoll-Rand. ACE och andra luftkompressor reparationsföretag ge större översyn kit, tune-up kit och chef kit översyn för Ingersoll-Rand. De större översyn kit är mycket mer engagerade och ge köparen med olika delar som behandlar tätningsmedel frågor samt delar som är viktiga för komprimeringstekniken såsom vevstakar, bussningar crankpin och ramlager. De stora renoveringssats ger också "nya stilen filter" element som ger renare filtrering.

tune-up kit för Ingersoll-Rand är ganska lika till Kellogg-amerikanska kit som ACE ger. Den stora skillnaden är att ACE ger den "nya stilen filter" för Ingersoll-Rand kompressorer. Huvudet översyn kit för Ingersoll-Rand är också liknande det Kellogg-amerikanska kit. Ändå ger ACE den "nya stilen filter," samt att ge O-ringar rekonditionering av kompressorn.


Relaterade artiklar


ta bort mörk film från fönster
hur man rent vatten fläckar på bilrutor
Hur fungerar en bil fungerar bränslemätare?
hur man handskas med ett punkterat däck
Hur DROP ett oljetråg på en Lincoln Town Car
hur du ändrar Volvo S60 eller v70 motorolja
hur man byter luften i kabinen filter i en saab
hur man byter generatorn i en 1994 Diamante
hur man får den bästa gas körsträcka från bilen
hur ändrar vattenpump i en Mercedes C280