hem rättsmedel för sav från träd på en tydlig belagd fordon

hem rättsmedel för sav från träd på en tydlig belagd fordon

Vid rengöring sav från klarlack finish av en bil, måste du vara noga med att inte använda några tunga lösningsmedel som aceton eller sprit. Dessa kemikalier kommer att lösas upp och ta bort kåda, men de kommer också orsaka att din klarlack blir grumlig. Om du har en klarlack finish, det finns andra sätt att ta bort kåda med gemensamma husgeråd

Sköljmedel Lakan

Ta några ark mjukmedel och få dem våta. Sakta börjar gnugga fuktiga lakan över sav. Var noga med att inte använda för mycket tryck, eftersom du kan repa din bil färg.

Baby Oil

Lägg lite babyolja på sav och låter det som en timme. Barnet olja ska mjuka upp sav från träd, så att du kan ta bort den med en mjuk frottéhandduk eller en gammal T-shirt.

Icke-Aceton nagellacksborttagare

nagellacksborttagare kommer att ta bort kåda, men se Den innehåller inte aceton, eftersom aceton kommer att skada din klarlack. Applicera nagellacksborttagare till trätjära plats med en frottéhandduk. Nagellacket ska upplösa trätjära, så att du kan ta bort den från bilen.

Senaste steg

När du tar bort kåda, är det viktigt att tvätta ytan på din bil med tvål och vatten och återställa viss bilvax. Använda något av ovannämnda poster att ta bort trätjära kan också ta bort vaxet från bilen, så det är en bra idé att återställa viss vax till nytvättade plats och polera det enligt de bilvax riktningar.


Relaterade artiklar


hur man byter ett batteri i en BMW koffert
om bilen inbyte
hur man installerar ett batteri i en 2002 BMW 325ci
tips för att få bort rost från en kromad ljuddämpare
hur du tar bort oljefiltret på en 2008 Kia Sorento
hur vinterförbereder din bil - enkelt tips
hur man rengör konvertibla plastfönster
tryck provningsförfaranden
förebyggande underhåll av fordon tips
metod för att täta sprickor i en bränslegas tank påfyllningshalsen