det bästa sättet att högglans däck

det bästa sättet att högglans däck

När du körde din skinande nya bil hem från försäljaren såg allt bra. Från hög glans på strålkastarna att glöden på däcken, såg hela bilen perfekt. Men efter några dagars körning som högblank hade redan börjat avta, vilket gör bilen ser avgjort används. Om du vill få det hög glans tillbaka på dina däck finns ett antal kommersiella produkter och huskurer du kan använda för att göra dessa skönheter ser sitt bästa

Skummande tröttna Cleaners

Det finns ett antal skummande däck rengöringsmedel på marknaden, och många av dessa städare kan göra ett mycket bra jobb. Skummande däck städare är avsedda att tillämpas frikostigt på däcket, och eftersom de tillämpas skapar de en skum som fastnar på hela däcket ytan. Som förberedelse torkar skummet försvinner och lämnar en rest som helt enkelt kan spolas av med trädgårdsslangen eller en högtryckstvätt. Tanken är att den ackumulerade smuts på däckets yta absorberas av skum och tvättade bort av slang. Om det finns en betydande ansamling av smuts på däcket, kan du behöva använda den skummande renare flera gånger, eller tvätta däcket med slang innan du använder dammsugaren.

Armor Alla

Namnet Armor All har länge förknippats med bil rengöringsprodukter, och Armor All gör ett antal produkter speciellt för rengöring däck och hjul. Men många bilägare tycker att den ursprungliga Armor All användas för att rengöra instrumentpaneler och inredning bil också gör ett utmärkt jobb på däck. Om däcken har samlat en hel del smuts och skräp är det en bra idé att slangen dem noga och låt dem torka innan du applicerar Armor All. Spraya Armor All direkt på däck, sedan använda en ren, luddfri trasa för att polera däcket. Denna process kan upprepas hur många gånger du vill tills du har uppnått den höga glans glans du vill ha.

Huskurer

Kommersiella förberedelser ett bra sätt att lysa dina däck och föra tillbaka den ser bilen hade när den var ny, men många bilägare också vilja att experimentera med sin egen glans hem däck rättsmedel. Ett av de mest unika möjligheter att skapa nivåer skina är att tillämpa en beläggning av motorolja åt sidorna. Det är naturligtvis viktigt att vara försiktig, eftersom få motorolja i trappstegen kunde störa däckets förmåga att gripa vägbanan. Om du ändrar din egen olja, kanske du vill prova denna teknik på för storlek på din nästa oljebyte. Bara sandskädda lite av dina använd motorolja på sidorna av dina däck och leta efter glans.


Relaterade artiklar


tips om att ta bort auto matta
hur man rengör hydraulolja
syntetisk motorolja vs vanlig olja
hur du vaxa bilen till en skina
hur ta reda på varför bilen brukar börja
Volvo 850 underhåll tips
hur man spola värmarens kärnan i en 2001 Passat
timing på en Pontiac 350 motor felsökning
steg för tvätt en lastbil
Toyota Prius underhåll