avlägsnande av en BMW 525 galler

avlägsnande av en BMW 525 galler

Det finns några anledningar till varför du kanske måste ta bort gallret på en BMW 525i: installerar en ny strålkastare för att ersätta en misslyckad en, eller uppgradera din grillen på en eftermarknad en, till exempel. På grund av den specifika installationen av grillen, dock kan detta vara en svår uppgift, trots att gallret bara hålls på med ett par skruvar och klipp

Upper klipp

Öppna motorrummet och noggrant inspektera gallret och närliggande områden. Det blir två klipp på toppen av njuren (centrum krom delen av fronten) att klämma gallret till chassit intill elementet. Det finns även en skruv som håller grillen på. Ta bort skruven med en stjärnskruvmejsel. Bänd upp de två flikarna med en skruvmejsel och dra försiktigt av gallret framåt. Detta bör släppa upp på grillen.

Lägre klipp

Om du tittar igenom krom njuren nära strålkastarna, bör du kunna se två klipp som krok längst ner i chassit. Dessa clips är placerade under blinkers och nära baksidan av strålkastarna på motorrummet sidan. Dessa är de svåraste klipp att se. På toppen av grillen området kommer det att finnas en tillgång hål där du kan glida en lång skruvmejsel ner vertikalt och tryck på de klipp du hittat genom att titta genom framsidan av grillen nära blinkers. Detta klipp är på väldigt hårt, så du kanske måste trycka hårt. När dessa klipp släpps, flytta tillbaka till njuren (mitten av fronten) och med hjälp av en skruvmejsel bända upp de två nedre clips som håller på nedre delen av grillen.

Sidogallren

När du har den kromade grillen portion bort kommer du att kunna ta bort den svarta plast sidogallren. Dessa hålls med fem skruvar, två på ovansidan och tre på botten. Dessa är väl synlig och kan tas bort med en stjärnskruvmejsel.


Relaterade artiklar


hur ett oljefilter verk
hur man ändrar länk krängningshämmare på Audi A6 quattro
hur man identifierar Rochester förgasare
Bilen fjädring underhåll
hur du gör din bil luktar färsk
hur man kan kontrollera för dåliga kulleder
hur svalna en överhettad motor
hur man gör en auto mögel bilplåt
hur man justerar strålkastarna på en Saturn SC2
hur man kan hoppa starta en ny Volkswagen Beetle