Hur rengör jag min texas helikoptern?

Hur rengör jag min texas helikoptern?

Texas Choppers är dyra motorcyklar som kräver omsorg och försiktighet vid rengöring. Medan de flesta fordon kan köra genom en biltvätt, Texas Choppers kräver känslig hantering med milda ingredienser som inte rostar leder eller bryta isär fett som håller lagren tillsammans

Du behöver:. .
Plast pan oljeavtappningspluggen
nya oljefilter.
skruvnyckel (storlek beror på din bil olja rinna av bult).
ny bil olja (Synthetic 10W-30 eller 10W-40 är ett bra val).

diskmedel

Kroppen av Texas Chopper kan rengöras med ett milt flytande diskmedel. I en hink, blanda 1 /2 liter vatten och 10 droppar flytande diskmedel. Använd en svamp eller mjuk trasa för att absorbera lösning, sedan gnugga över helikoptern. Efter soaping ner helikoptern, skölj svamp eller trasa och gå tillbaka över med vatten för att avlägsna smuts och tvålrester. Flytande diskmedel är ett milt rengöringsmedel som rengör och polerar, utan att lämna en fet restprodukt bakom.

Vinäger

ättika fungerar till polska däck fälgar och ekrar, samtidigt bryta upp smuts och uppbyggd som bildar medan på vägen . I en sprayflaska, blanda en lösning av två delar vatten och en del vinäger. Spraya direkt på däcken, gnid in med en trasa eller borste om det behövs, skölj däcken. Detta kommer att lämna fälgar och ekrar ser rena och polerade.

Stålull

Stålull är perfekt för uppbyggd på däck som inte är flyttbara med en enkel ättika lösning. Använd en fin ull korn stål, och polera däcken tills återstoden bryter upp. Slang bort för att avlägsna överflödigt rester.

Bug och tjära Remover

För att ta bort buggar och tjära som har samlat på framsidan av helikoptern, använd en bugg och tjära bort produkten. Blötlägg spetsen på en trasa eller hushållspapper med lösningen, gnugga sedan direkt över det drabbade ytan av helikoptern. Detta kommer att enkelt ta bort fel eller tjära uppbyggd som har utvecklats.

Tandborste

För att få i små sprickor och springor, Använd en gammal tandborste med en mild avfettning agent som flytande diskmedel. Var noga med att inte använda diskmedel på områden som är smorda, då detta kan ta bort silikon. För delar överdragna med silikon, helt enkelt använda en tandborste och några droppar vatten.


Relaterade artiklar


bränslesystem felsökning
hur du kan få vatten i en radiator
hur man kan öka livslängden på din bil
hur man byter en ford tempo klinga vindrutetorkare
Bästa sättet att rengöra bilrutor
fordon förebyggande underhåll
hur man beräknar moment av en motor
hur man rent bränsle injektionsmissbrukare i Honda bilar
hur ändrar PCV ventil i en Ford Focus
Hur DROP ett oljetråg på en Lincoln Town Car