olika fönster färgtoner

olika fönster färgtoner

Färgtoning, eller film, är gjord av två till sju millimeter tjock polyesterfilm och kan tillämpas på ytor som slät glas, plast och plexiglas. Färgtoning, som består av flera lager, har en sida som antingen har en tryckkänslig eller vatten-aktiverad lim används för att applicera nyans och en utsatt sida som vanligtvis behandlas med en reptålig beläggning. Användningen av toner har flera fördelar, vilket gör dem idealiska att använda i bilar, bostäder och kontorsbyggnader

Fördelar Färgtoning

Färgtoning kan ge skydd för att minska mängden av blekning orsakade av solen till möbler, behandlingar fönster och mattor genom att blockera 99 procent av UV- strålar. Förmåga färgton att avleda solens skadliga UV-strålar hjälper också till att minska överdriven värme vinna genom fönster samt ger ökad komfort och energieffektivitet. Dessutom fragment nyans kan skära bländning, ger integritet och ger säkerhet genom att förebygga skador av glas på grund av brott och hårt väder.

Isolerande Nyans

Isolering nyans har förmågan att avleda solens värme under sommaren för att minska värme och kan behålla upp till 55 procent av värmen under vintern. Därför, vid användning i bostäder och byggnader, isolerande färgton bidrar till energieffektivitet och hjälpmedel för att sänka elräkningen. Bortsett från att hjälpa kontrollera temperaturen och sänka räkningar, isolerande film bidra till att minska fade skador på möbler, mattor, golv och fönster behandlingar genom blockering av UV-strålar.

Bländning minska statisk hänga Nyans

Bländning minska statisk hänga Färgtoning kan bidra till att minska bländning från solen som kommer in genom ditt fönster. Denna typ av färg är kostnadseffektivt eftersom det inte är permanent installerad men är löstagbart och återanvändningsbart. Bländning minska statisk hänga Färgtoning är särskilt användbar i områden där tv-apparater och dataskärmar är utsatta för bländning av solen som minskar reflexer och därmed förbättra visningsförhållanden.

Sekretess Nyans

Sekretess nyans, som frostat fönster nyans, ger privatliv och används ofta för badrum fönster. Denna nyans är genomskinligt och låter ljus i under dagtid utan att låta folk utifrån att se i. Spegelvänd privatliv nyans ger också privatliv under dagtid utan att folk utifrån att se på men istället kommer de att se en spegelbild av sig själva.

Säkerhet Nyans

Trygghet och säkerhet Färgtoning hjälper till att skydda Windows från bryta på grund av våldsamma väder som stormar, tornados och orkaner och även skyddar mot brott. Trygghet och säkerhet Färgtoning är svårare att splittras och har förmågan att bidra till att hålla glaset tillsammans vid kollision eller våldsamt skakas. När glaset hålls ihop, det hjälper också till att förhindra farliga luftburna glas och skärvor som kan orsaka skada på människor i och utanför byggnaden. Denna typ av fönster färgton används ofta på kommersiella och offentliga byggnader och kan bidra till att minska kostnaderna för skador på egendom som annars kan uppstå om detta nyans inte användes.


Relaterade artiklar


Egen bil klädsel idéer
vad man ska använda för att rengöra fönster på en bil
hur man återställer ett däck bildskärmen på en 2007 Range Rover HSE
bilvax vs bil polish
vad händer om man kör utan en gas cap?
hur man kan anpassa stora ventiler block chevy
felsökning av en Polaris Sportsman 700
hur man ändrar en generator rem
hur man byter torkarblad på en Mazda
som bromsbelägg är bäst?