hur man bogsera en S-10

hur man bogsera en S-10

Chevrolet S-10 pickup gjordes i USA av Chevrolet Avdelningen för General Motors Corporation 1982 till 2004. Det är fortfarande sker i Brasilien för användning utanför USA. Bogsering S-10 är lättast om trucken sker på egen trailer. När bogsering Chevrolet S-10, undvika skador på S-10s överföring genom att koppla loss drivaxeln från bakkanten om S-10 är en 2x4 (tvåhjulsdrift) eller från bakkanten och framåt transaxel om det är en . 4X4

Du behöver:
Jack.
Pallbockar.
Skiftnyckel.
Kort bungee stubin.


1.
Jack S-10 är tillbaka slut upp och pallbockar under ramen i S-10 på baksidan av lastbilen för att stödja dess vikt. Koppla de fyra bultarna som förbinder drivaxeln (drivaxeln är den långa magra metallskaftet som löper längs mittlinjen på botten av lastbilen, det körs från en kantighet utseende sak, överföring) till bakkanten, med ett uttag skiftnyckel med en torx lite. Försök inte koppla bort drivaxeln från transmissionen. Koppla bort drivaxeln vid överföringen kommer att leda till förlust av transmissionsolja. Förvara skruvarna avlägsnas från bakkanten /drivaxel korsning där de inte kommer att bli förlorade.
2.
Skjut drivaxeln fram tillräckligt långt för att se till att den inte glider tillbaka på plats . Drivaxeln är utformad för att glida för att rymma för bogsering. Håll drivaxeln upp mot en av de delar av ramprogrammet att lastbilen kropp sitter på. Använd en kort bungee rep att binda kopplas slutet av drivaxeln till en del av ramen, effektivt låsa den till botten av lastbilen så att den inte kan falla till marken.
3.
Om trucken är en 4x4, upprepa processen, att ta bort skruvarna som håller axeln till främre transaxel, flytta axeln så att den inte oavsiktligt kan bli kopplas in igen, och binda axeln i ramen med en kort bungee rep.
4.
Bifoga en dragkroken till den främre stötfångaren eller främre ram för S-10 pickup. Dragkrokar variera mycket i sin fästanordningar, så alltid följa instruktionerna för dragkrok du väljer att bogsera lastbilen.
5.
När dragstången är ansluten till den främre stötfångaren S-10, som uttaget av dragkroken över bollen på dragkroken som är monterad på fordonet du tänker använda för att dra till S-10. Spärr hylsan på plats över dragkroken bollen om en spärr är närvarande. Ställ in säkerhet kedjor från dragkroken på montering av dragkrok på dragfordonet. S-10 kan nu bogseras säkert

tips och varningar


 • Om du planerar att använda trucken -. Om du bogserar den bakom din motor hem och kommer att växla mellan husbil och lastbil ofta-du kan finna det enklare att köpa en bil dolly och bogsera den av bakhjulen. Detta kommer att kräva anordna tillfälliga bromsljus på framsidan av S-10. Ett annat alternativ är att använda en släpvagn.
 • inte fungerar under ett fordon stöds av en domkraft bara. Detta projekt kräver användning av verktyg i en potentiellt farlig situation. Lämpliga försiktighet bör vidtas.


 • Relaterade artiklar


  chevrolet lastbil underhåll
  hur du tar bort stötfångaren klistermärken utan starka kemikalier
  hur man bibehåller en hybridbil
  hur man byter fjädrarna
  hur man roterar dina bildäck
  kan du växla från petroleumbaserade olja till syntetisk olja?
  hur man byter dodge kulleder
  syntetiska vs konventionella oljor
  Hur DROP ett oljetråg på en Lincoln Town Car
  hur du kontrollerar och blåsa bildäck