hur man ändrar chevy Beretta tändkablarna

hur man ändrar chevy Beretta tändkablarna

Den Chevy Beretta tändkablarna är i baksätet på bilen på grund av det faktum att Beretta använder en mittmonterad motor design. Efter 30. 000 miles, tändstift i Beretta bör ändras. Du måste öppna bagageluckan och klättra in i det lilla bagageutrymmet området för att få tillgång till tändkablarna. När du är i bålen, ändra alla trådar, men fungerar bara på ena tändkabeln i en tid
1.
Öppna bagageluckan och klättra i. Du måste komma in i bagageutrymmet för att komma till tändkablarna, som att försöka nå dem utanför bilen är en ganska stretch.
2.
Ta bort en av tändkablarna från toppen av en av motorns bankerna. Försiktigt vicka det från sida till sida samtidigt som du drar den rakt ut i motorn.
3.
Följa kabeln till den distributör (i andra änden av kabeln). Dra ur stickkontakten från distributören på samma sätt som du tog bort kontakten från motorsidan.
4.
Installera den nya tändkabeln. Installationen är den omvända för avlägsnande. Kontrollera att den lilla kontakten änden av kabeln skjuts över distributör elektroden och att den långa, eller stora, slutet av tändkabeln trycks ner i cylindern banken över toppen av tändstiftet. Se till att tändstiften sitta tätt.


Relaterade artiklar


hur du lägger transmissionsolja i en Volkswagen Jetta
hur du tar bort vita fläckar från mörka bilsäten
hur man byter torkarblad motorer
hur du ändrar bromsbelägg och rotorer på Honda Civic
felsökning av en turbo-Hydramatic 400 transmission
bilbatteri problem
hur man byter oljan i bilen
kvicksilver markis underhåll
biodiesel förordningar
hur du hittar den bästa motorolja