hur man rengör och reparera en sits läder bil

hur man rengör och reparera en sits läder bil

Många föredrar läder bilsäten till tyg. De är lättare att rengöra och har en lyxig känsla. Men dessa platser är inte billiga, så de behöver väl finnas kvar. Nedan är en 3 steg-guide till att upprätthålla läder i din nya bil

Du behöver:
läderrengöring


1
undvika att äta och dricka. . Inne i bilen

Ett av de bästa sätten att hålla bilen ren interiör är att avstå från att äta och dricka i bilen. Smulor, fett, och klibbar är alla saker som går uppstå utspilld mat eller dryck. Om du måste dricka är vanligt vatten det bästa alternativet för inne i bilen. Använd spillsäkra kaffemuggar för att förhindra spill stökigt på morgonen. Om du inte hittar dig med några ämne på din lädersäten, torka dem med en varm bomullstrasa förr snarare än senare.
2.
Clean Treat Läder Regelbundet

Använda en bil läderrengöring är ett utmärkt sätt att få ut den oundvikliga smutsen från dina lädersäten. Du bör använda denna varje gång du tvättar din bil! Efter rengöring av säten, är det viktigt att följa med en lämplig läder balsam. När du rengör läder, torkar ut många av de naturliga oljor. För att fylla på dessa oljor är det absolut nödvändigt att tillämpa läder balsam. Många biltillverkare butiker säljer både läder städare och balsam i par.
3.
Håll borta från solljus

Solljus är en av de viktigaste faktorer som orsakar en försämring av bilinredningar och i synnerhet, lädersäten. Det är bäst att undvika direkt solljus så mycket som möjligt. Fönster toning eller användning av en vindruta solfilter finns 2 sätt att minska solskador när du måste parkera utanför. När eventuellt försöker använda parkeringsplatser eller garage för att hålla era platser från de skarpa strålar solen. Den mycket varma dagar kan värma sig bygga upp i bilen och detta kan vara skadligt för din bil i läder över tiden. På dessa dagar försöka lämna dina fönster knäckt för att värmen att fly istället för att bygga upp.


Relaterade artiklar


hur man rengör en CFI insprutare
Hur DROP ett oljetråg på en Lincoln Town Car
hur man får det bästa priset på ett oljebyte
hur man får bättre gas körsträcka (reviderad)
Vilka är principerna för en hydraulmotor?
biodiesel förordningar
hur du tar bort stötfångaren klistermärken utan starka kemikalier
hur man rengör knäppa på verktyg
hur man fixar en frusen lås bildörr
Bilen titel problem