hydraulcylinder delar

hydraulcylinder delar

Hydraulcylindern genererar linjär kraft och rörelse rinna trycksatt hydraulolja. De flesta hydrauliska cylindrar är dubbelverkande på att den hydrauliska trycket kan tillämpas antingen kolv eller ände av cylindern generera såväl förlängning eller upprullningskraft. Det hydrauliska cylindern användes i många mekaniska tillämpningar där höga linjära krafter är nödvändiga. Med en relativt liten hydraulmotor, kan en stor cylinder generera tiotals ton kraft, beroende på nästan obegränsad mekanisk vinna förmåga och inneboende stabilitet hydrauliska system.

Du behöver:
Borra
. Plåtskruvar.
14 gauge tråd.
Elektriska kontakter.
Elektriska Crimptång.

hydraulcylinder Delar

En hydraulisk cylinder består av en slät insida rund tubulär cylinder, ett fritt gående kolv med flera polymertätningar, en lackerad rund kolvstång och ett spö stödlager tillsammans med flera tättslutande tätningar för att täta den skjutbara spö där det kommer ut ur cylindern. Den övre delen av cylindern samt i slutet av kolvstången har bygel beslag som tillåter vinkelrörelse av enheten hör till cylindern. Varje ände av cylindern har gängad eller klämringskoppling öppningen där vätsketryckprovningen rören är anslutna från cylindern reglerventilen.

Cylinder Drift

När reglerventilen handtaget förs mot förlänga cylinder position, hydraulisk vätska under högt tryck-vanligen 500 till tusentals pounds per kvadrattum-får flödet från hydraulpumpen till kolven sidan av cylindern, medan olja under kolven med staven sidan av cylindern kan rinna ut cylindern och tillbaka till tanken. Om handtaget trycks till det utdragna läget, är den trycksatta oljan skickas till stav sidan av cylindern, dra tillbaka cylindern och trycka på olja ovanpå kolven och tillbaka till tanken.

System Beskrivning

Ett typiskt system som använder hydrauliska cylindrar att utföra arbete som kräver stora krafter, t. ex. en hydraulisk grävmaskin spade som används för att utföra bygg schaktning, består av motordrivna hydraulisk pump, oljebehållare, kylning och filtrering, operatör kontrollerar, slangar och hydraulcylindrar .

Hydraulisk Vinst

Detta ger en mycket högre utgående kraft från cylindern än den kraft som motorn, om än i förhållandevis lägre hastighet. När det gäller hydrauliska domkrafter, baggar och pressar, detta är exakt målet att använda hydrauliska cylindrar-massor av kraft som finns på långsam till måttlig hastighet inches per minut

vanliga program

Den hydrauliska cylinder används. i praktiskt taget alla typer av entreprenadmaskiner, inklusive grävmaskiner, schaktmaskiner, rygg hackor, kranar och väghyvlar. I byggnader, hydrauliska hissar använda stora förening teleskopering cylindrar. Stor skräp soptunnor använda hydrauliska cylindrar på mekaniska cylindrar till kompakta papperskorgen. Inom fordons-och transportindustrin, hydrauliska bromsar för trumma och ok, skivbroms består av hydraulcylindrar.

Inhemska ansökningar

Flaska domkrafter lyfta bilar och lastbilar med lätthet medan vedklyvar använder hydraulisk cylinder baggar att dela famnar ved för vintern utan STUKNING ryggen svänger en klubba.


Relaterade artiklar


hur man rengör en oxiderad batteripolen
hur man sätter luften i slanglösa Gräs däck
DIY oljebyte för en BMW X5
hur man stänger meddelandet oljebyte i en kvicksilver Monterey
ställen att köpa en mjuk topp för en Kia Sportage
hur du tar bort en panel topas dörr
hur ofta skall däcken bytas på bilar?
hur snabbt rengöra insidan av en bil
hur gör jag rent säkerhetsbälten?
tips om att ta bort auto matta