hur man byter en säkring i en 2002 skalbagge

hur man byter en säkring i en 2002 skalbagge

Ungefär som det finns säkringar i ditt hem, det finns säkringar i bilen som hjälper tillföra ström till lampor och annan elektronik. När en säkring går på din bil behöver bytas ut snarare än att bara tändas och släckas som du skulle i ditt hem säkringsdosan. Byta en säkring i din 2002 Volkswagen Beetle är exceptionellt lätt att göra och bör bara ta några minuter
1.
Öppna säkringsdosan på din Beetle. På 2002 Beetle är säkringsdosan sitter till vänster om ratten. Du kommer att se en springa i plasten där dörren kan lyftas ur och tas bort.
2.
Titta på baksidan av säkringsboxen dörren du bort att se en guide för säkring box. Guiden kommer att låta dig veta var säkringar finns för varje objekt i din bil. Leta reda på säkring du anser att blåsas på sjökortet och sedan ta bort den.
3.
Håll säkring mot ljuset och titta på den tunna metallen bar gå igenom mitten av säkring för att se om den är bruten. Om det inte kan du ha bort fel säkring eller det problem du har med din bil får inte säkringen närstående.
4.
Om säkringen är trasig, ersätta det med en identisk säkring. Ta den trasiga säkringen till din lokala auto leverans butik för att köpa en ersättare. Säkring kit kan köpas för bara några dollar och kommer att innehålla ersättning för alla säkringar i bilen.
5.
Se till att den nya säkringen fungerar genom att försöka driva ljus eller annan elektrisk apparat som tidigare inte fungerade. Om problemet är löst, byt säkring lock.


Relaterade artiklar


hur korrekt tvätta och detaljer bilen
Hur ofta byter du oljan i en Mercedes Benz E320?
hur man byter kamremmen på en Audi Coupe quattro
honda automatisk underhåll
motortrimning tips
det bästa sättet att ta bort fönster färgton
hur man köper Blizzak däck online
hur man rengör din strålkastare fordon plast och lampor svans
hur gasfjädrar arbete
felsökning en display BMW radio