felsökning av en Polaris Sportsman 700

felsökning av en Polaris Sportsman 700

Polaris Sportsman 700 är en fyrhjulig terrängfordon (ATV) konstruerad och tillverkad av Polaris Industries. Det är populärt bland off-road körning entusiaster och är byggd för att tåla hårt bruk. Men även de bästa Polaris ATV kan sluta fungera då och då. Upptäck hur man felsöker en Polaris Sportsman 700 fordon för att åtgärda eventuella problem och få din ATV tillbaka på din favorit vandringsleder och stigar smuts

Du behöver:.
Oljetråg
. Standard bil motorolja.
Tratt.
Rag.
Bakpulver och vatten (tillval).


1.
Töm bilen om du har använt den i en fuktig miljö, till exempel korsa en flod, och upplever nu en lång rad problem. Vatten kan ha kommit in i Sportsman 700 system. Torka systemet genom att placera Sportsman's plugg, finns på nedre vänstra sidan av ATV kropp. Dra ut kontakten genom att dra hårt. Låt eventuellt vatten rinna ut innan du byter avtappningspluggen. Flytta Sportsman's överföring till "Park" läge och kör motorn, trycka gasen i 15 sekunder för att tvinga ut kvarvarande vatten i systemet och lufttorka ATV motor bälte.
2.
Ändra Polaris Sportsman 700 olja om du märker dålig motorprestanda. Att aktivt förebygga motorproblem bör oljan bytas var sjätte månad eller efter 100 timmars användning. Placera en avtappningskärl under Polaris Sportsman's avtappningspluggen, som sitter på undersidan av ATV: s viktigaste växelhus. Dra ut kontakten och låt motoroljan rinna ut. Torka av kontakten med en ren trasa och sätt tillbaka in i avloppet. Öppna pluggen, finns på sidan av växellådan ovanför avloppet. Använd tratt och häll i ersättning motorolja innan du sätter i kontakten.
3.
Shift Sportsman's överföring till låga använda spaken som finns på höger om ratten om du har svårt att köra i vissa terräng, eller om du drar ett tungt lass. Ibland har Polaris ATV svårigheten branta stigningar eller bära och dra stora laster. Exempel driver Sportsman upp en ramp till en lastbil säng, klättra en brant backe, och navigera genom tjock snö eller lera. I sådana situationer, övergången till låga registret och gas bara framåt i korta stötar.
4.
Kontrollera Sportsman 700 batteri anslutningar genom att inspektera ATV batteriet finns under huven på bilen, om Sportsman's displayen blinkar en varning batteriladdning eller om motorn inte startar. Kontrollera batteriet anslutningar för en uppbyggd av korrosion vilket ofta orsakar sådana problem. Torka med en trasa för att ta bort lätta avlagringar, eller använda en blandning av en kopp vatten och en matsked bakpulver du skölja och rengöra tyngre avlagringar. Om detta inte löser problemet kan du behöva ersätta batteriet med ett nytt batteri från din lokala Polaris-återförsäljare.
5.
Kontrollera att du har tillräckligt med bränsle om motorn oväntat dör . Dessutom kan en låg bränsle göra att motorn spotta ut om klättring en kulle, som luta fordonet kan förhindra låga bränslenivåer når motorns insugsventilen. Använd standard bensin och tanka.

Tips och varningar


 • övergå till ett lågt utbud kan hjälpa dig att få ut av de svåraste terräng, inklusive tjock lera.
 • Köra Sportsman 700 på tomgång medan rörelseresultatet batteri tjänster såsom dess strålkastare kan göra att det falskt belysa en dålig laddning varning.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort förarsätet från en Cheva Silverado
  hur man dra av för bärgning av bilen titel
  hur du tar bort spegeln knappen från vindrutan
  hur man gör bilen bromsar längre
  däckstorlek förklaring
  hur man stänger meddelandet oljebyte i en kvicksilver Monterey
  hur man skär den spiralfjädrar i en Audi A6
  den genomsnittliga kostnaden för ett oljebyte
  auto strålkastare detaljer tips
  hur man gör en lätt utrustad bil täcka