hur man får det bästa priset på ett oljebyte

hur man får det bästa priset på ett oljebyte

Många kommer att säga att det billigaste sättet att byta olja är att göra det själv. Även om detta är sant, har vissa människor inte en plats att göra det själva eller är fysiskt omöjligt. Här är hur man får en bra affär på din nästa oljebyte tjänsten:
1
Börja med att kontrollera tidningen eller direkt kuponger post -. Mycket bensinstationer och snabba Lube företag aktivt marknadsföring till kunder.
2.
Nästa, börja göra några telefonsamtal till andra centra oljebyte. Till exempel, om du har en kupong för Jeff's Quick Lube som normalt avgifter $ 31,99 på en motorolja service, och du har en $ 7 rabattkupong, säg det till George's Oil Stop när du ringer om deras prissättning. Det lönar sig att pruta! I den nuvarande ekonomin, företag är ofta villiga att slå eller matcha konkurrenternas prissättning för att stanna kvar i verksamheten
3
Även när ringa runt, fråga om någon föras fram specialerbjudanden. . -de flesta ställen har dem. Jag gick bara till Wal * Mart häromdagen för min oljebyte, och de hade en för $ 30 anges som det lägsta priset på sin lista. Sedan längst ner av kännetecknet i de minsta skriftligen möjligt, sa att det fanns en tjänst för $ 25 om du enats om att använda Wal * Mart varumärke olja. Olja är olja, och $ 5 är en stor besparing!
4.
Kom ihåg att använda alla dina möjliga vägar när man försöker hitta en bra affär. Många platser som är garage för alla typer av bilreparationer också göra oljebyten. Mamma-och-Pop typ platser är särskilt sannolikt att göra en deal med dig för att hålla deras verksamhet vid liv i en skakig ekonomi.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bilens däck
hur man improviserar ett l skiftnyckel
hem åtgärda för att rengöra bilen matta
vad man ska använda för att rengöra fönster på en bil
hur du tar bort dekalerna och klistermärken
hur man tvättar din bil snabbt och effektivt
hur man köper vinterdäck för din bil
hur man återställer ett däck bildskärmen på en 2007 Range Rover HSE
Batteriet billaddare instruktioner
hur man byter ut en trasig eller utbränd säkring