hur man får bättre gas körsträcka

hur man får bättre gas körsträcka

De flesta nyare biltillverkare har ökat mängden miles du kan köra mellan oljebyten. De kan variera mellan 3000 och 7000 miles. Äldre bilar, kan bränna mer olja, eller så kan de bränna smutsigare. Om så är fallet, din bil kommer inte att köra en Peak Performance

Du behöver:.
Rekommenderad olja för din bil
. Tratt.
Hink.
Tyg.


1.
Många kommer att säga att köra långsammare på motorvägen hjälper dig att få bättre gas körsträcka. Detta är sant, men i de flesta fordon, inte en stor besparing. Ändå ger de dig efter gång. Det lönar sig alltid att undvika jack-kanin startar och skrikande uppehåll. Varför hastighet upp till en lätt bara för att få sitta och vänta på att bli gröna igen? Dina körvanor påverkar körsträcka din bil blir. Premium bensin kan bränna snabbare än gas med lägre oktantal, men i det långa loppet kommer din bil kör bättre om du matar det högsta oktantal som möjligt. Du kommer att ha renare delar hela vägen och färre stora reparationsfakturor.
2.
När det gäller körsträcka mellan oljebyten använder du din vägmätaren och fylla bilen hela vägen upp när du köpa gas. Det kommer att gå vidare. Dessutom fyller din bil i den coolaste delen av dagen. Värmen av dagen kommer att orsaka gas att expandera, och du kommer att få mindre gas per uppmätt gallon än om du fyller upp när det är svalare.
3.
När du har din nya tank av gas, har och ställ din mätarställning, se hur långt du går. Om din bil visar du genomsnitt miles per gallon i en läste upp, uppmärksamma. När din körsträcka per gallon börjar sjunka, är det dags för ett oljebyte, även om det inte varit hela föreslagits körsträcka.


Relaterade artiklar


hur man rengör ett Jeep Wrangler hardtop
steg för tvätt en lastbil
hur man älskar en gammal Volvo
hur man kan spara i bilen underhållskostnad
hur man hittar billiga bildelar
hur man rengör ett AEM luftfilter
hur du tar bort Färgtoning enkelt
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
hur du gör dina däck håller längre
syntetiska vs regelbundna oljebyten