den genomsnittliga kostnaden att leverera en bil utomlands

den genomsnittliga kostnaden att leverera en bil utomlands

Det är svårt att generalisera hur mycket det kostar att leverera en bil utomlands, eftersom det beror mycket på storleken på bilen, dess funktionsduglighet och sjöfarten destination. Det är också viktigt att förstå att bilar placeras närmare frakt terminalerna kommer att kosta dramatiskt mindre att fartyg än de som ligger långt från terminalerna. Tusentals människor levererar sina bilar på olika platser varje år. Även om det kan verka överväldigande från början, kan det göras med lite problem

Fakta

Shipping en kompakt bil från USA till Europa kommer att börja runt $ 750. Priset skjuter i höjden om sjöfarten en större bil, till exempel en fullstor SUV, som börjar runt $ 2. 000. Transport ett normalstort bil till Sverige från USA kommer att kosta ca $ 2. 950.

I de flesta fall kräver transport av din bil utomlands skickar den i en ocean container. Det extra utrymmet i behållaren kan utnyttjas för personliga tillhörigheter som levereras tillsammans med din bil. Om till exempel, du har inkluderat husgeråd tillsammans med din bil skeppas till Australien, kommer priset vara ca $ 3. 200 för en 20-fots container som kan hantera en bil och några småsaker, eller du kan betala $ 4. 600 för en 40-fots container som rymmer upp till 47,500 pounds.

Tidsplan

Den tid det tar din bil att nå sin destination beror på var bilen skeppas. Det kan ta några dagar eller flera veckor. Det företag du väljer att skicka din bil kommer att förse dig med dessa uppgifter samt eventuella frågor prissättning som kan komma upp om din bil är det skeppades till en mycket avlägsen eller ovanlig plats.

Geografi

Bilar kan sändas från flera större amerikanska städer, bland annat San Francisco och Los Angeles i Kalifornien, Jacksonville eller Miami i Florida, New York City, New York, Norfolk, Virginia, Charleston, South Carolina, Wilmington, Delaware, och Baltimore, Maryland, bland annat.

Om en bil ägaren bor inte i närheten av en terminal, de utomeuropeiska avsändaren eller lokala auto mover kan transportera bilen till närmaste godsterminal för en avgift. Beroende på avstånd från din plats till en leveransadress docka, kan priset börjar på $ 100 för ett par miles eller klättra till $ 900 om du befinner dig i mellanvästern.

Överväganden

Leverans försäkring går cirka 1,5 procent till 2,5 procent av det uppskattade värdet av fordonet, vissa auto försäkringsskydd även transport. Det kan också vara port för inresa skatter i Europa som kan kosta runt $ 200. Dessutom kommer icke-operativ fordon att debiteras extra för lastning och lossning. Övriga avgifter inkluderar nödvändigt pappersarbete, som två kopior av en attesterad titel, en Shipper tulldeklarationen, och en förklaring av transport av farligt gods.

Fördelar

Skicka din bil utomlands i en container garanterar att det kommer fram till sin destination i samma skick den lämnade USA.


Relaterade artiklar


gör det själv tank avlägsnande
hur du kontrollerar din mätare luftflöde
hur man spola värmarens kärnan i en 2001 Passat
tryck provningsförfaranden
Hur vet man att byta däck
hur man byter en dragstång slut
Chrysler Corporation minnas information
hur man rengör vindrutespolare jets
hur man återställer ett däck bildskärmen på en 2007 Range Rover HSE
hur man kan undvika ett däck Blowout