hur man rengör ett inre ljus i en traktor

hur man rengör ett inre ljus i en traktor

Att hålla interiören ljus i din traktor trailor ren är avgörande för att förhindra ansträngda ögon och till att bevara en inredning trevlig att leva i när du inte kör. Lyckligtvis är de flesta invändiga belysningen helt enkelt inplastade på liknande sätt till bilen ljus, så du kan torka dem på samma sätt. Självklart, om du röker i din traktor eller laga mat på en bärbar kamin kan uppbyggd på ljuset blir tjock. Kommer dock ett par grön städning tips bidra till att förstärka det ljus tillbaka upp.

Du behöver:
trasor
. Varmvatten.
Vit vinäger.
Sprayflaska.
Plast skrubber svamp.
Flytande fett som skär diskmedel.
Skruvmejsel.


1.
Mixa rengöringsmedel. Placera en dl vinäger och 2 koppar hett vatten i sprayflaska. Snurra flaskan för att blanda upp vätskan.
2.
Ta bort plastskyddet från ljus. Kan den matas ut, eller så kanske du behöver använda en skruvmejsel för att lossa skruvarna innan du drar loss den.
3.
Spray ner båda sidorna av plastlocket med din rengöringslösning. Detta kommer att lätta missfärgning och få plast ren. Skrubba plasten med en rengöringsduk. Om det blir för smutsig, skölj ut den eller byta till en ny duk så att du inte bara sprider runt smutsen.
4.
Fight fett med flytande diskmedel. Squirt tre droppar av flytande diskmedel på trasa. Sedan fukta den med ättika och varmt vatten lösning. Den diskmedel bör hjälpa till att lossa upp några bebyggda fett från matlagning. Om det behövs, skrubba plastskyddet med plast skrubber svampen.
5.
Torka invändigt av ljuset. Med en torr trasa och fast tryck, torka på insidan av ljuset. Eftersom det har täckt är det inte troligt att det kommer att bli alltför smutsiga. Men fortfarande bort så mycket damm och smuts som möjligt.
6.
Låt nu-ren plast lampskyddet torr. Torka den med en ren, kemtvätt trasa eller så kan du låta den lufttorka. Se till att det är helt torrt innan du byter den över ljuset sedan, annars kommer du att skapa en fuktig miljö inne i ljuset som kommer att växa mögel.

tips och varningar


 • Torka inte ner ljusets insida med en fuktig trasa om du inte har kopplat loss den från elnätet.


 • Relaterade artiklar


  hur man i detalj din bil för mindre pengar
  hur man byter olja överföringen på en Lexus RX300
  hur man polera en huv kolfiber
  hur ta reda på varför bilen brukar börja
  kamrem instruktioner
  hur man byter olja i en traktor
  hur man fixar upp en bil interiör
  hur man byter en oljekylare
  hur man bibehåller en hybridbil
  om bilen inbyte