hur man roterar dina bildäck

hur man roterar dina bildäck

Många människor är för lata för att rotera det egna däck tänkande dess att hårt och svårt. Med dessa steg i den här artikeln lär du dig hur du kan göra det själv och även spara lite pengar i processen. Jag rotera personligen mina däck var 10. 000 miles, men du kan vänta till 15. 000 miles. Roterande dina däck gör att dina däck att hålla längre som sparar mer pengar

Du behöver:.
Jack
4 pallbockar.
rörtång.


1.
Ta din rörtång och bryta sig loss din muttrarna. Detta kommer att göra med dina däck från enklare när däcken är från marken.
2.
När du har brutit loss den muttrarna, tar din Jack, Jack upp ena sidan av din bil eller du kan jack upp antingen på framsidan av din bil eller baksidan av din bil . När du gör detta se till att du på ramen på bilen.
3.
När du har din bil kapade och däcken från marken, plats 2 pallbockar under bilen. Kontrollera att du har en mot baksidan och en mot främre om du jack upp på sidan. Om du jack upp bakifrån eller framifrån se till att de är under suspension av bilen i varje hörn.
4.
När du tar bort muttrarna jag använda mönstret på bilden.
5.
På din första rotation Jag tar vänster sida och byta dem med höger sida (vänster fram växlar med höger fram) (vänster bak växlar med höger bak). På den andra rotationen jag tar framdäcken och växla dem med föder (vänster fram växlar med vänster bak) (höger växlar med höger bak). För tredje rotationen använda första rotationsschema som anges ovan och den fjärde rotationen använda andra rotationsschema.
6.
När du har roterat dina däck åt din muttrarna med samma mönster i steg 4.
7.
När du tagit pallbockar ut från under bilen gå igenom och dubbelkolla att göra din muttrarna är åtdragna.
8.
Något annat jag rekommenderar är att kontrollera din lufttryck. Om du inte vet hur mycket luft är väl att vara i dina däck kommer det att vara noterade på dina däck någonstans runt där det monteras på fälgen.

Tips och varningar


 • Ta din tid
 • dubbelkolla din muttrarna
 • Kontrollera lufttrycket i däcken.
 • behandlar också slitage av däcket
 • Var försiktig och ha tålamod


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra priser på däck
  rätt sätt att vaxa en svart bil
  hur ofta skall däcken bytas på bilar?
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  felsöka problem servostyrning
  hur man köper en ny motor
  syntetisk motorolja vs vanlig olja
  hur man kan stoppa ett träd från påfrestande och ta bort kåda
  hur du tar bort vita fläckar från mörka bilsäten
  hur man vaxa bilen