hur man i detalj din bil för mindre pengar

hur man i detalj din bil för mindre pengar

Efter en viss tid och användning våra bilar behöver en djup detalj ren inifrån och ut.
Vanligtvis skulle vi ta det till en professionell beskriver företaget, de skulle ta dig en stor summa pengar för att få det gjort. När du har samla alla dina leveranser köra till en lokal biltvätt och följ stegen nedan om hur du kan göra samma jobb för mindre pengar

Du behöver:.
Tid
Armor All.
momentnyckel.
Matta renare.
Vakuum.
trasor.
bil tvål.
polish.
luftfräschare.
Tyg renare.
mynt.
Golvmattor (tillval).


1.
Gå till järnaffären och köpa en momentnyckel som passar skruvarna som håller bilens säten. När du får skruvar lösa ta era platser ur bilen, ta tag i din Fabric cleanser, borste och trasa och städa upp era platser, eller om de är läderanvändning lädret rengöringsmedel. När sätena är rena sätta ut dem i solen för att torka.
2.
När sätena är klar och torkning, börja med uppgifter om insidan av bilen först. Ta vilken skräp kvar i bilen och sopa bort sand. Du kanske vill använda ett vakuum för att få bort damm. Kontroll på plats på taket på bilen för några fläckar eller fettfläckar. Använd en våt trasa för att rensa ut alla fläckar du ser. Använd sedan rustning alla att rengöra läder råd, innanför alla dörrar, kanter och rattar. Använd sedan fläckborttagningsmedel att rengöra fläckar i bilen.
3.
Vidta nödvändiga mynt för att börja använda matta renare maskin vid biltvätt. Rengör hela din matta med hjälp av borste. När mattan är rent och tillgången vatten bort. Sätt era platser i bilen igen. Använd handduk för att täcka din plats medan du kör in den plats där du kan tvätta din bil.
4.
Börja med att spraya däck med däcket renare och sedan motorn. Skölj sedan damm eller smuts på din bil. Använd borste biltvätt eller dina egna trasor att tvätta bilen. Skölj sedan bilen, däck och din motor. När det är gjort börjar torka bilen av. Få dina polish och börja sätta polera alla omkring dig bil. Låt det så länge som märket rekommenderar. Då kan du få rena och torra trasor och börja polera bilen tills glans kommer tillbaka.
5.
Nu när bilen är ren och glänsande, låt oss ta hand om någon fysisk skada din bil kan har. Seat tyg eller läder kan reparera med patchar som säljs på en lokal bil affär, de har flera olika val som matchar ditt färger bilbarnstol
6
Om golvmattor är för gammal och. . raggedy kommer din lokala auto butik har ett stort urval. Jag skulle rekommendera de som är gjorda av gummi, det är lätt att rengöra och den färgar mycket mindre. Speciellt om du är i en snö /regn plats. Om ditt tak är trasig kan du sy upp det igen eller låta förändringen. Några repor kan du använda en av de många pennor scratch reparation för att bli av dem. Efter att hänga en ny luft repetitions-och köra iväg i din nyligen detaljerad bil.

Tips och varningar


 • Detta kan ta någon gång involvera familjen.
 • Ha så kul!


 • Relaterade artiklar


  vad är en GM-certifierad garanti?
  hur man improviserar ett l skiftnyckel
  hur man ändrar länk krängningshämmare på Audi A6 quattro
  förståelse handlar om bildäck
  DIY: Rengöring bränsleinsprutningar
  hur man rengör nya bilar
  hur man byter oljefilter - chevy förändring corvette olja
  Toyota oljebytesintervaller
  rätt sätt att vaxa en svart bil
  hur man kan förbättra bilens bensin effektivitet