hur har och använder bilhandlare produkter för mindre

hur har och använder bilhandlare produkter för mindre

Du kan egna bilhandlare produkter för pennies på dollarn och har den blankaste bil i stan. Din bil kommer att se ut som om du har anställt de bästa professionella underhåll, när du verkligen har hittat eller gjort en egen bilhandlare produkter för långt mindre, och därför har mer pengar i plånboken. Denna eHow artikeln visar hur du skaffar och skapa bilhandlare produkter för långt mindre
1.
Få fönsterskrapa i hushållet eller badrummet avsnittet om rengöring av ett varuhus. De fungerar precis som den dyrare de säljs som bilhandlare produkter i fordonsindustrin gångar eller förråd, men kan vara mindre än halva priset.
2.
Gör lösning biltvätt. Köp billig flytande tvål Kastilien i livsmedelsbutiker eller hälsokostbutiker. Lägg två eller tre droppar i din hink och fyll den med vatten. Det fungerar mycket bra och varar nästan för evigt, du sparar massor av pengar över lösningar som säljs i bilrekonditionering produkter avsnitt.
3.
Göra renare bilrutan. Spara svart och vitt tidningen. Fyll en sprayflaska med destillerat vit vinäger. Spreja fönstren, vänta ungefär fem minuter, torka torrt med tidningar. Bil fönsterputsmedel säljs i bilhandlare produkter gångar säljer för långt mer än en liter vinäger (ca $ 4) och en billig återanvändbar sprayflaska.
4.
Gör däck renare. Gör en pasta med bakpulver och vatten. Med en billig skurborste (som säljs i storstädning produkter området, inte bilhandlare produkter område) arbetar den vita blandningen i dina däck, vänta tio minuter, skölj av.
5.
Gör en bil klädsel och matta fläckborttagningsmedel. Blanda bakpulver och ättika till en pasta (det kommer att fräsa), sedan använda det för att skrubba fläckar med en gammal tandborste. Låt torka, sedan vakuum, vilket bör undanröja eventuella fläckar. Det kan fungera ännu bättre än vissa produkter som säljs i bilhandlare produkter butiker.
6.
Gör kromrengöringsmedel. Istället för högre prissatta produkter som säljs i bilhandlare produkter butiker, blanda hälften vatten med hälften vit vinäger och spraya den på din krom och hjul (undvik aluminium legeringar), gnugga den med en trasa eller svamp. (Oroa dig inte, ättika är lukt försvinner när det torkar och avdunstar).
7.
Gör kupén renare. Blanda hälften vit vinäger och hälften vatten i en sprayflaska. Spray läder, trä, plast och ytor vinyl. Vänta tills det att suga i, torka torrt med ren handduk gamla. Som med alla interiör bil renare, inklusive de kommersiella produkter som säljs i bilhandlare produkter områden, testa små områden, särskilt läder, först för att se att de är form och färg snabbt.
8.
Gör bilens inredning polish /balsam. Dyra interiör förband säljs tillsammans med andra bilhandlare produkter, men du kan göra din egen för mindre. Blanda en kopp olivolja (den billigaste sorten som man kan hitta på en livsmedelsbutik), en halv kopp citronsaft (billig flaska juice) i en liten hink. Raskt vispa blandningen i hinken rätt innan den används. Torka bara en liten mängd på plast och vinyl interiörer med en trasa och torkar bort alla spår av överskott med en helt oanvänd duk. Se till att inga kontroller såsom pedaler, rattar, stick skift eller andra sådana områden har inga spår av olja för att undvika dem är hala. Undvik glas eller måste du rengöra glaset igen.

Tips och varningar


 • vill göra en interiör luftfräschare, sätta några droppar tall eterisk olja (säljs på hälsokostbutiker eller livsmedelsbutiker) på fyra bomullstussar. Sätt bomullstussar i en liten tunt knytband väska och hänga i bilen, uppfriskande när det behövs. Väskor säljs i dagligvaruhandeln i närheten av te eller matlagning leveranser, men de ser enkla och macho nog när hängde i bilar. Pine eterisk olja är inte särskilt billigt, men en liten flaska varar mycket länge, och det är känt att omvandla luft eoner till bättre kvalitet att killar och tjejer tycker båda imponerande.
 • Författare friskriver ansvar och erbjuder artikeln för utbildningsändamål bara. Föräldrar är ansvariga för verksamhet som omfattar deras barn. Författarens artiklar är registrerade hos det nationella Copyright Office och skyddas med Copyscape


 • Relaterade artiklar


  bil o2 sensor information
  Hur får man en tvätt hand bil för 2,00 dollar
  Hur bilen inbyte arbete ?
  hur man fördelar med syntetisk olja
  hur du ersätter din bil luftfilter
  hur man fyller luftkonditioneringsapparaten i bilen
  hur kontrollerna av a / c system trycket i en Saturn S-serien bil
  vad man ska använda för att rengöra fönster på en bil
  om bilen inbyte
  hur vinsten från bilens förlängd garanti