hydraulisk domkraft instruktioner

hydraulisk domkraft instruktioner

Det finns två typer av hydrauliska domkrafter, ett golv och en flaska jack. En domkraft är en flaska jack läggs ned på sidan med olika interna backventiler och tätningar. Lyften har sex viktiga komponenter för dess drift. En vattenreservoar håller vätskan. Pumpen flyttar vätskan genom en backventil som garanterar en enkelriktad flödet av hydraulolja i de viktigaste cylindern. En RAM-kolv höjs eller förlängas av vätska, och en release ventil återvänder tillbaka vätskan i behållaren efter uttag har använts.

Jack Orientering

Vertikal flaska jack måste placeras på en fast och jämn yta. Ett jack placeras på ett mjukt eller sluttande yta kan välta när den är placerad under en belastning. Domkraften kan bokstavligen sparka ut från sin position och orsaka lasten att falla. Flaska uttag skall aldrig läggas på deras sida eller baggen upp och ned under drift. Luft kan gå in i cylindern och orsaka domkraften inte fungerar. Överbelastning domkraften eller försöker lyfta något tyngre än den rating, kommer att göra att sälar att bryta. Olja läcker från hela baggen är ett tecken på en trasig eller blåst tätningen.

Påfyllning

hydraulolja eller vätska aldrig ska behöva läggas till jack under dess livstid. Först när en läcka har identifierats bör oljan tillsättas. I sällsynta fall, när luften har införts, kan olja läggas att lindra lyft problem. Vanligtvis finns det tre skruvskallarna på en hydraulisk domkraft. En är för att lägga till vätska och två backventilerna. Öppna aldrig skruvarna backventil. Det finns små delar som lätt kan förloras. Den vätska som fyller skruven sitter alltid på cylindern kroppen. Det är oftast identifieras med etiketten "olja". Lägg till olja i detta läge bara. Låt vätskan för att avsluta hålet för att säkerställa att behållaren är full. Väduren ska vara i nedre läget.

Blödning Air

Ibland kan luft har införts i huvudcylindern. I detta fall öka uttagen RAM-minnet till sin fulla höjd och sedan sänka väduren med release ventil. Öppna skruven fyll på olja något och lyssna till en liten "psst" ljudet som luftrör. Du kan behöva utföra den här åtgärden ett par gånger för att avlägsna all luft. Öppna inte de två nedre skruvarna som innehåller backventiler. Detta kommer bara att lägga till luft i systemet.


Relaterade artiklar


hur prep bilen för en snabb försäljning
om bilen inbyte
DIY: Rengöring bränsleinsprutningar
hur man köper vinterdäck för din bil
hur man kan sluta bilen röka efter oljebyte
hur man köper motorolja
hur man får den bästa gas körsträcka från bilen
hur man skriver på bilen vindrutor
bästa sätten att rengöra en insprutare
makt tvättekniker