hur man rengör Recarosätena

hur man rengör Recarosätena

Recaro sittplatser är en top val för den som vill anpassade platser i sina sportiga fordon. Vissa modeller kommer i avtvättbart plast medan andra är täckta med avtagbara eller icke-flyttbara Alcantara tygklädsel. Rengöring av Recaro anpassade sittplatser ingår fläckborttagning, veckovis underhåll och årliga tvätt

Du behöver:.
Dammsugare
. Vatten.
Tyg.
Borste.
Tvättmedel.
Tvättmaskin.


1.
Damm placeringen på daglig eller veckovis med hjälp av en mjuk trasa eller möbelborste försiktig borst för att undvika blåmärken i mål. Den möbelborste på en dammsugare är också tillräckliga för daglig rengöring.
2.
Komplett vecka ren genom att köra en ren, fuktig trasa försiktigt över sitsen omfattar att plocka upp lösdrivande smuts och damm. En vit bomullstrasa är det bästa valet för att undvika färgning av sittplatser klädsel med tyg färgämnen.
3.
Bort klädseln, om flyttbara, och tvätta i en tvättmaskin följa några instruktioner om locket tagg. Grundläggande instruktioner inkluderar en vattentemperatur på 30 grader eller 86 grader Fahrenheit med ett milt tvättmedel.
4.
Torka bilbarnstolen täcka genom lufttorkning på en platt yta snarare än i torktumlaren. Efter torkningen ska täcka borstas försiktigt med en mjuk borste för att blåsa nytt liv i tyget fibrer och undvika en ojämn yta ser ut.
5.
Kemtvätta avtagbar klädsel, i förekommande fall, tillhörande någon tillverkning instruktioner. I de flesta fall innebär detta att instruera kemtvätten för att undvika höga värmer och ånga rengöringsmetoder. Rengöringen kemiska trikloretylen bör undvikas eftersom detta kan skada tyget.
6.
Se tillverkarens hemsida för att köpa särskilda rengöringsmedel för icke-avtagbar klädsel.
7.
rena icke avtagbar klädsel för hand genom att tillämpa en mjuk fuktig trasa över hela ytan och trycka ner för att torka bort smuts. En ren svamp fungerar också och vilka åtgärder bör upprepas tills hela ytan har försiktigt skiljdes ut. Skölj och vrid trasa eller svamp ofta att undvika alltför blöta tyget.
8.
Låt tyget på bilen klädseln att torka över natten innan borsta försiktigt med en mjuk borste att kamma tyget tillbaka till en konsekvent väva.
9.
Behandla fläckar omedelbart med en fuktig trasa se till att inte gnugga eller mala fläcken i klädseln. Undvik fläckborttagningsmedel produkter när så är möjligt. Var noga med att ta bort alla ytor skräp för hand innan du arbetar på de underliggande fläcken för att förhindra smetas ut.

Tips och varningar


 • bilklädslar som har kardborrband, en kardborre täcker skall bifogas innan de läggs i tvättmaskinen för att förhindra att Velcro från att skada möbeltyg.
 • Kontrollera alltid sätet och sätet garantier täcker före rengöring för att undvika misstag tömning täckning.


 • Relaterade artiklar


  Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
  Bilen titel problem
  hur detalj din Volvo
  hur man köper motorolja
  Bilen säljaren checklista
  hur man får den bästa gas körsträcka från bilen
  hur man vinner på bilen visar
  hur man skriver på bilen vindrutor
  Jetta TDI underhåll
  hur man kan spara bränsle för bilen