hur man kan jämföra priser på däck

hur man kan jämföra priser på däck

Däcket shopping kan inte vara kul, men det behöver inte vara svårt. Beväpnad med en grundläggande kunskap om däck konstruktion och storlek däcket som behövs för ditt fordon, kommer du att kunna jämföra olika däck priser med tillförsikt
1.
Skriv ner däcksdimension för ditt fordon. Detta är präglad på sidan av däcket. Till exempel är 195/75R-14 en vanlig däckdimension. De 195 åtgärder som bredden på däckets slitbana hänvisar 75 till höjden på däcket från fälgen till kanten av slitbanan och den 14 är mätning, i inches, av hjulet diameter för ditt fordon. R är helt enkelt används för att beteckna ett radialdäck.
2.
När du handlar för däck, alltid få en offert för samma storlek däck så att du kan göra en giltig jämförelse.

3.
princip alla däck som säljs för konsumtion är utformade som "alla väder" däck. Om du inte bor i en region som kräver vinterdäck under vissa månader eller bor i ett område där vintrarna är särskilt brutala, kommer alla väder däck sannolikt tjäna dig väl. Högpresterande däck avsedda för sportbilar är byggd för hastighet och manövrering.
4.
Kontrollera körsträcka garanti på däcken och skriver att information nedåt bredvid priset. Ett däck med en 50. 000 mil garanti kommer att kosta mer än ett däck garanteras för 40. 000 miles. För giltigt prisjämförelser, titta på däck med liknande garantier. Om du inte kommer att hålla din bil för en annan 50. 000 miles, kan du inte priset kostnaden för däcken garanteras för att körsträcka. Istället jämföra priset på däcken garanteras för om hur lång tid du vill köra fordonet. På det sättet får du dina pengar är värda ur däcken och fortfarande ha anständiga trampa på dem när du säljer eller handel fordonet.
5.
Skriv ner byggandet egenskaper däck du jämför. Två stålband är starkare och dyrare än en single-bälte däck.
6.
Utvärdera driftskostnaden av däcket genom att dela priset till antalet miles på garantin. En $ 150 däck garanteras för 50. 000 miles kostar 3 cent per mil över livslängden på däcket. Samma storlek däck kostar $ 120 för samma garanti kostar 2. 4 cent per kilometer.
7.
Inse att bidraget däck kan ge större bränsleeffektivitet på lång sikt, så om du planerar att hålla ditt fordon för livet av däck, du kan få bättre värde från däck dimensionerade för ökad bränsleekonomi, även om de kan vara dyrare initialt än en jämförbar uppsättning däck. Till exempel, om det bränsle besparingar på en bättre rankade $ 150 däck funkar till $ 600 över 50. 000 miles, sedan uppsättning med fyra däck betalar sig. Tänk på att du måste köra fordonet för livet av däcken för att få fram att besparingar.

Om du planerar att behålla bilen för endast en annan 25. 000 miles, kommer du att inse inte samma besparingar på en 50. 000-mil däck.


Relaterade artiklar


hur man kan spara bränsle för bilen
hur man förbereder bilen för maximal handel värde
hur man får bilen bedömningar online
hur man handlar i bilen
biodiesel förordningar
makt tvättekniker
hur man kan jämföra priser på däck
DIY: Rengöring bränsleinsprutningar
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
hur man skriver på bilen vindrutor