hur man justerar strålkastarna på en Saturn SC2

hur man justerar strålkastarna på en Saturn SC2

Strålkastarna på Saturnus SC2 måste stämma väl överens för säker nattlig resa. Eftersom SC2 sitter lite lågt till marken och strålkastarenheten är kort och långsträckta, måste du se till att lamporna inte justeras för långt ned. En vanlig teknik för att se till att du inte blända mötande bilister siktar strålkastarna nedåt. Men var försiktig när du gör detta på SC2, annars kommer du inte ha mycket av en projektion område framför dig

Du behöver:.
Philips skruvmejsel.
Maskeringstejp.


1.
Leta reda på vertikala och horisontella justerskruvar på Saturnus. Den horisontella skruven är på insidan av strålkastare bostäder, medan den vertikala skruven på toppen av strålkastare.
2.
Parkera SC2 så att den står inför en platt yta att strålkastarna kan skina på. Kontrollera att strålkastarna är ungefär 10 meter bort från ytan.
3.
Markera mittlinjen av strålkastarna på den plana ytan. För att göra detta, lokalisera mitten av strålkastare på en vertikal axel och sedan hitta mitten av strålkastare på en horisontell axel. Markera både den horisontella och vertikala axeln på den plana ytan.
4.
Sätt på strålkastarna. Justera strålkastare så att balken är centrerad på den horisontella axeln och två inches till höger om den vertikala axeln.


Relaterade artiklar


hur du gör din bil lyster och sista
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
hur man kan spara bränsle för bilen
hur man säljer bilen , och få begärt pris
hur prep bilen för en snabb försäljning
hur man skriver den bästa bilen annons
hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
hur man köper en garanti för ett fordon
hur man polera en huv kolfiber
hur man kan förbättra bilens bensin effektivitet