hur man ändrar en gömde glödlampan i en 1998 honda

hur man ändrar en gömde glödlampan i en 1998 honda

High Intensity Discharge, eller HID kan strålkastarna ge din Honda Accord ett nytt utseende samt att göra det säkrare i negativ eller mörka förhållanden. HID strålkastare gör att du kan se bättre och låta andra se det tidigare. Däremot kan nya, dåligt strålkastare bevisa faktiskt farligare än sina gamla motsvarigheter

Du behöver:. .
Stjärnskruvmejsel
Krita.
Måttband.


1.
Pop huven på bilen och undersöka baksidan av strålkastare som du kommer att ersätta din glödlampa. Om utrymmet bakom strålkastarna är för trång för att passa din hand, använd skruvmejseln för att ta bort bultarna av strålkastare.
2.
Koppla loss kabelstammen från baksidan av strålkastare . Cylindern sticker ut från baksidan av strålkastarna är Ballast /bulb montera. Vrid denna struktur moturs baksidan av montering struktur.
3.
Koppla de fyra inre klippen håller lampan på plats och skjut ut glödlampan. Skjut in den nya lampan i och anslut de fyra inre klipp.
4.
Tryck ballast på baksidan av lampan och vrid medurs för att låsa den på plats. Anslut kabelstammen och montera strålkastare med monteringsskruvar.
5.
Parkera bilen 3-4 meter framför en byggnad, tända lamporna, och vända dem till " högt ".
6.
Använd krita för att markera platsen för varje strålkastare balk på byggnaden. Mät avståndet från marken till toppen av strålkastare, mät sedan avståndet från marken till toppen av strålkastare balk på byggnaden. Avstånden ska matcha.
7.
Pop huven och leta reda på skruvarna strålkastare justeringen på baksidan av strålkastare bostäder. Använd skruvmejsel för att justera höjden. Vridning medurs påpekar bommar upp och moturs poäng balkarna ner. Linje de två strålkastarna upp med varandra och sedan växla till halvljus för att se till att de fortfarande har anpassats.

Tips och varningar


 • med någon tända lamporna och av för du kan göra det här jobbet går det mycket snabbare.


 • Relaterade artiklar


  Jetta TDI underhåll
  hur man kan öka bilens andrahandsvärde
  om bilen inbyte
  Fakta om turboaggregat
  hur du gör din bil lyster och sista
  hur man rengör mobil klädsel
  hur man säljer bilen , och få begärt pris
  hur man kan undvika ett däck Blowout
  vad ska du rent bränsle injektorer med?
  hur man får den bästa gas körsträcka från bilen