hur du gör dina däck håller längre

hur du gör dina däck håller längre

Förhindra blow-outs, platta däck och förtida slitage. Se till att du får dina pengar är värda när du köper nya däck. Först köpa högkvalitativa däck. Du kommer aldrig att spara pengar att köpa billiga däck. De slits ut snabbt, kostar ditt mer pengar per kilometer än att köpa hög kvalitet däck. Köp däck som lovar 40. 000 miles på slitage eller mer.

Andra, underhålla dina däck på rätt sätt hjälper dig att få dina pengar är värt. Tredje, titta hur du kör. Var noga med att inte köra över saker i vägen som kommer att skada dina däck eller på annat sätt missbruka dina däck.

Här är några särskilda åtgärder för att få ut det mesta körsträcka av dina däck

Du behöver:.
En manometer däcktryck
.
Garantin på dina däck.
.


1.
Inte bränna gummi när du lämnar bromsljus. Jag känner glädjen av bränt gummi, men det är en börda på dina däck. Vänligen motstå frestelsen.
2.
Inte vänta till sista sekund att sluta. Om du slutar så småningom och låter allvar bromsa bilen, kommer du lättare på gummi och dina däck håller längre. Screeching dina däck i panik stopp inte bara tar bort trampa, kan det lämna en platt plats i dina däck som orsakar en obehaglig åktur.
3.
Håll dina däck pumpade på rätt sätt. Här är där som lufttrycksmätare komma till hands. Felaktigt pumpade däck är den största boven i orsakar däcken slits ut mycket tidigare än de borde. Titta på däcket för att se rätt däcktryck. De flesta däck till personbilar rekommendera ett tryck på ca 32 till 34 psi (pounds per kvadrattum). PSI är vad lufttrycksmätare åtgärden. Kontrollera lufttrycket i däcken minst en gång.
4.
Håll dina däck balanserad och roteras. Denna bit av underhåll garanterar att din däcken slits jämnt, vilket innebär att de håller längre.
5.
Håll hjulen anpassats. Om hjulen är ur läge, kommer din framdäcken visar ett ojämnt slitage mönster. Beroende på vilken typ av förskjutning, din slitbanan slits för snabbt på antingen utanför eller på insidan av däcket.
6.
Skrapa inte bromsa eller köra över objekt. Inte tygla din däck eller köra över hårda, vassa föremål i vägen. Detta kan orsaka katastrofala däcket fel. Dina däck är inte oförstörbara, behandla dem med omsorg, och de kommer att återgälda tjänsten
.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa få elektriska stötar i bilen
hur man polera en huv kolfiber
hur man köper en garanti för ett fordon
hur man byter camaro dimma glödlampor
typer av bil-olja
hur man korrekt Kontrollera lufttrycket i däcken
hur du tar bort koldioxid bygga upp på motorn huvuden
hur man byter kylvätskan i en Saturn SL1
hur ändrar bromsbelägg i en 2002 banbrytande
lång körsträcka tekniker