hur man dra av för bärgning av bilen titel

hur man dra av för bärgning av bilen titel

Den Wyoming Department of Transportation definierar en bärgning fordon varje motorfordon som har förstörts , förstörts eller skadats i den utsträckning som den är deklarerad en total förlust av ett försäkringsbolag . En slutlig värdering av din bil-efter avdrag för skador och reparationer har beräknats-återspeglar det verkliga värdet på din bil . avdrag för bärgning titel innan du säljer bilen till en tredje part köpare eller registrera fordonet med Vägverket eller
1 .
Forskning bilens marknadsvärde eller " blå bok " värde . Med år , märke, modell och körsträcka på din bil , forskning dess marknadsvärde . Kelly Blue Book-den största fordonstillverkare fordonet värdering företag i USA från och med 2010-. finns i en online och Utskriftsversion
2
Dra av restvärdet , som normalt är 10 till 50 procent mindre än värdet av ett identiskt bil i samma skick med en ren titel , enligt de alla experter och Auto Appraiser webbplatser . Men denna procentsats till en " räddning titel "från en fysisk skada eller inverkan av typen fordran och inte från en total stöld -stav försäkringsskada.
3 .
dra av 10 till 20 procent om bärgning fordonet är märkt som sådan från en stöld .
4 .
Tänk på fordonets ålder . Enligt Auto Appraiser hemsida , " Alla fordon som är mer än 10 år medför minst den 10 procent lägsta devalveringen till marknadsvärdet av fordonet , om inte mer . "
5 .

Rapport fordonet som " rädda " för statens enhet för motorfordon samt ditt försäkringsbolag , som kan orsaka dina priser att förändras till följd av fordonets skadat skick .
6 .
slutföra de nödvändiga säkerhetsinspektionerna för fordonet som krävs enligt nationell lag , som varierar . Detta steg är obligatoriskt om du tänker köra bil eller sälja bärgning fordonet .


Relaterade artiklar


hur man skriver den bästa bilen annons
om bilen inbyte
hur man handlar i bilen när check engine lampan lyser
hur prep bilen för en snabb försäljning
Bilen titel problem
hur man handlar i bilen med negativt eget kapital
hur man får bilen bedömningar online
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden