Bilen titel problem

Bilen titel problem

Din bil titel är en av de viktigaste bitarna av dokumentation om ditt fordon . Det inte bara bevisar äganderätt , utan också är ansluten till bilens historia . Det hjälper att veta några av de gemensamma problem som kan uppstå med din bil titel

Du behöver : .
Computer
Tid för forskning .

Felaktigt Överfört avdelning

När du köper en bil , se till att säljaren ordentligt överföringar titeln till dig . Annars , när de tider kommer för dig att sälja bilen, kommer du förmodligen att få ett domstolsbeslut för att hantera överföringen .

förlorad titel

Du kan ansöka om en förlorad bil titel . Statligt motorfordon kontor föra register över titlar, som kan hämtas med hjälp av bilens Fordonets identifieringsnummer .

Titel bedrägeri

Bil titel bedrägeri inträffar när den tidigare ägaren , vanligen en återförsäljare , rensar titeln historia för att dölja problem med fordonet .

hög titel låneräntor

De som säljer billån titel ofta erbjuda räntor som är mycket högre än ens de högsta ränta kreditkort . Detta kan göra att återfå din titel en svår uppgift .

rullande över och återbördande

Tillsammans med höga räntor , många bilar titel lån har en 30- dagars övergångsperioden. Därefter kan långivaren återta din bil .


Relaterade artiklar


Hur bilen inbyte arbete ?
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
hur man kan spara bränsle för bilen
hur man skriver den bästa bilen annons
hur man handlar i bilen
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
hur man får bilen bedömningar online
Hur bilen förhandlingar arbete?
hur man förbereder bilen för maximal handel värde