hur man kan öka bilens andrahandsvärde

hur man kan öka bilens andrahandsvärde

Även om en bils värde sjunker i värde så snart den heter , det finns många saker du kan göra för att öka dess andrahandsvärde. Så här skyddar din investering utan att spendera en massa pengar

Du behöver : .
Arbeta Bildelar
Internet .


1 .
Park från andra fordon för att undvika att få din bil repad . Hålla kroppen i gott skick kommer att öka bilens värde när det är dags att sälja den .
2 .
Håll dig uppdaterad med allt underhåll för att förhindra motor eller överföring skador . En smidig, tyst och kör bil är värd mer än en med en motor som gör knackar ljud .
3 .
Detalj motorn för att öka andrahandsvärde. Applicera en motor avfettningsmedel att skära fett , låt det ligga i blöt i ca 3 till 5 minuter och spraya motorn med en effekt bricka .
4 .
Spraya på ett gummi eller vinyl balsam , som Armor Alla , på alla gummi och vinyl delar i motorrummet . Torka bort det med en trasa . Det håller slangar från att bli skör och ger glans . Använd den för att rengöra däcken , instrumentpanel , sidopaneler och ratten.

tips och varningar


Ta
 • del av återförsäljarens inventering om du funderar på att handeln i bilen . Till exempel , om du har en vit Toyota och dealern har flera vita Toyotas på tomten , kan du inte ta emot ett bra erbjudande.
 • Tänk handel i bilen mot slutet av månaden . Du kan få ett bättre erbjudande eftersom återförsäljarna ofta försöker uppnå en kvot .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan spara bränsle för bilen
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  hur man får bilen bedömningar online
  hur man förbereder bilen för maximal handel värde
  hur vinsten från bilens förlängd garanti
  Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
  Hur bilen förhandlingar arbete?
  Hur bilen inbyte arbete ?