hur man handlar i bilen med negativt eget kapital

hur man handlar i bilen med negativt eget kapital

De flesta människor har hört termen negativt eget kapital . Faktum är varje ny bil som är inköpt och drivs bort av bil parti för första gången har direkt negativt eget kapital . Om du försöker byta in din bil , och du är skyldig mer pengar på det än det är värt , du har negativt eget kapital . Bilar är inte som hus , kommer de att öka aldrig i värde , de bara minska i värde över tiden . Om du försöker byta in din bil som har negativt eget kapital , här är några sätt att göra det
1 .
Det första sättet att handla i en bil med negativt eget kapital är att betala en betydande handpenning på den nya bilen som du vill köpa . Detta kommer att eliminera en del av pengarna som du är skyldig på din nuvarande bil lån . När du har negativt eget kapital i ett fordon , kommer bilhandlaren tar det belopp du är skyldig , över vad det är värt , och lägga detta belopp till din nya bil lån . Problemet är att banken kommer endast lån en viss procent av pengarna på en bil , kallas det belåningsgrad . Oftast med god kredit , kommer banken att låna ut endast 120% av den nya bilens verkliga värde . Om du har för mycket negativt eget kapital att rulla över på ett nytt lån , kommer banken inte godkänna lån för den nya bilen .
2 .
Så om du är som de flesta människor i dessa dagar och du är ont om kontanter , och har haft svårt att komma upp med några extra tusen dollar för att lägga en handpenning på en ny bil kan du göra steg 2 som är att leta efter stor fabrik rabatter . Dessa rabatter från biltillverkarens kommer att minska de negativa egna kapitalet i bilen du handlar med och det kommer att göra det möjligt för banken att godkänna ditt lån , och det kommer att få dig ur vad du kör nu .
3 .
Steg 3 När du har valt att lägga en handpenning på en bil , eller ta en fabrik rabatt , nu måste du förhandla fram bästa möjliga uppgörelse som du kan få . Bilen säljare är i detta spel att tjäna pengar , desto mer kan de få dig att betala för en bil , desto mer pengar de lägger i sina fickor . Var inte rädd för att be för $ 500 mer för din handel , eller $ 2000 kan kopplas inköpspriset för en ny bil . Och glöm inte , om affären inte kännas rätt för dig kan du promenera alltid borta .

tips och varningar


 • Honda , Toyota och Nissan sällan erbjuda stor fabrik rabatter .
 • De tre företag som erbjuder de största rabatterna att äta upp dina negativa egna kapitalet är Ford, GM och Chrysler


 • Relaterade artiklar


  hur man förbereder bilen för maximal handel värde
  hur prep bilen för en snabb försäljning
  hur man får bilen bedömningar online
  Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  Hur bilen inbyte arbete ?
  åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
  hur man kan spara bränsle för bilen
  om bilen inbyte
  Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst