hur du kan maximera bilens andrahandsvärde

hur du kan maximera bilens andrahandsvärde

Maximera bilens andrahandsvärde betyder mer än att ge den en anständig tvätt . Fokusera på detaljer som underhållsdokumentation , mindre mekaniska och kosmetiska reparationer och dörr stötar och repor kan öka bilens andrahandsvärde av hundratals , kanske tusentals, dollar

Du behöver : .
underhålls-och reparation .
Professionella beskriver tjänsten.
Mekaniker.
Professionella bil målare .
Kelley Blue Book .


1 .
Spara alla fakturor för planerat underhåll och reparationer för fordonet i en separat fil , och hålla dessa dokument säkert på när det blir dags att handeln i bilen . Detta kommer ofta att imponera på bilfirma , och säljchefen kommer anta att du tog mycket väl hand om bilen, vilket kommer att resultera i ett högre bud under handeln .
2 .
bort alla personliga tillhörigheter från bilen innan föra den till återförsäljaravtalet som ett inbyte . Försäljningschefer älskar att berätta historier om inbyte med stammen fortfarande fyllda full av bagage , och i handskfacket fortfarande fylld med ketchup -paket och servetter.
3 .
Ta med din bil för service för att maximera sitt andrahandsvärde . Du kommer att få ett högre bud om oljan har nyligen ändrats , är alla vätskor fyllda och motorrummet har ånga rengjorda . Dessutom , om en mindre reparation dyker upp under mekaniker inspektion , få den fasta omedelbart .
4 .
Rengör både inne och ute för att maximera bilens andrahandsvärde . Har en professionell detaljer görs till det inre och yttre , bland annat mattor och möbeltyger schamponering , däck och fälgar rengöring och ett anständigt vax jobb . Om du har en hel del mindre dörr stötar och repor , kanske du vill ha några av dem kratsade ut av en professionell också .
5 .
Måla din bil en annan färg om den är äldre och behöver en ansiktslyftning . Du kanske också vill ändra bilens utseende om det är en ovanlig färg . Kom ihåg , rött, vitt och svarta bilar har högst andrahandsvärde , eftersom de är de mest populära .
6 .
köpa en kopia av Kelly Blue Book från en lokal bokhandel eller bildelar butik . De Kelley Blue Book kommer att lista både grossist-och detaljhandel värden på din bil . Dessutom kommer du att kunna se , i särskilda dollar mängder , hur dessa åtgärder kommer att maximera värdet på din bil .

tips och varningar


 • När försöker välja mellan om fastställande av en mindre reparation och bara låta återförsäljare subtrahera kostnaderna från det totala värdet av fordonet , kom ihåg att återförsäljare kommer alltid att blåsa upp priset på reparation dramatiskt .


 • Relaterade artiklar


  om bilen inbyte
  hur vinsten från bilens förlängd garanti
  Hur bilen inbyte arbete ?
  hur man får bilen bedömningar online
  hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
  hur man kan öka bilens andrahandsvärde
  hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
  hur prep bilen för en snabb försäljning
  hur man kan spara bränsle för bilen
  hur man förbereder bilen för maximal handel värde