Hur bilen inbyte arbete ?

Hur bilen inbyte arbete ?

Du behöver :
bil för att donera

bilbranschen ins är ett alternativ till att sälja

När någon bestämmer sig för att köpa en ny bil , en av de första saker som . kommer upp är vad som kommer hända med deras nuvarande fordon , om de äger en . Ett alternativ är att sälja den gamla bilen och köpa den nya som två separata transaktioner . Den andra är en bil handel i. När du köper en bil från en återförsäljare, kommer försäljare tillåter vanligtvis köparen för handel med sina gamla fordon för en kredit mot kostnaderna för den nya . Genom handel , kostnaden för en ny bil kan minskas betydligt och transaktionen för att köpa och att bli av med den gamla bilen skall kunna genomföras samtidigt .

handeln med processen är en förhandling i sig

Även om handeln med processen är anhängigt när en köpare tittar på att köpa en ny bil , den verkliga förhandlingarna om handeln med bör avskiljas från negationen av den nya bilen pris , medan värdet av en handel med har ingen betydelse för värdet av en ny bil. Vid förhandlingarna om priset för en handel med fordon , bör kunden forskning värdet av fordonet i förväg , genom att använda en resurs som Kelly Blue Book listor bil värde . Återförsäljare vet att kunderna är ofta osäkra på th värde av sitt fordon . Som ett resultat kommer återförsäljarna vanligtvis erbjuda något mindre än vad de skulle verkligen vara villiga att betala för bilen .

positiva och negativa för handel i

bilhandeln ins har flera fördelar och nackdelar med avseende på försäljning av en gammal bil direkt . Några negativ till handel på är att den exponerar kunden mer förhandlingar med återförsäljare, vilket gör att många kunder obehagligt . För det andra vet återförsäljaren exakt hur mycket de är villiga att köpa och sälja en viss bil , men konsumenten har begränsad information , så en bra affär kan vara svårt om man inte har god förhandlingsförmåga . Det tredje kommer de belopp som en återförsäljare erbjuder för en handel med ofta vara lägre än det belopp som bilen kunde sälja för att en privat aktör . På plussidan sjönk få både sälja och köpa gjort i ett svep är bekvämt . Dessutom tillåter handel med kunden att tvinga fram en försäljning av sina fordon, när dessa kan få svårt att locka en privat köpare . En annan viktig faktor är att genom handel och minska den totala kostnaden för en ny bil , är mängden av försäljningen skatt som ska betalas på den nya bilen därmed minskas . Detta innebär att även om någon handel på en begagnad bil hade kunnat säljas för mer till en privat fest , kan de sluta spara pengar : om handeln med minskar omsättningsskatt betalas på den nya bilen med ett belopp som är större än skillnaden mellan handel med och privata värden försäljning , kommer kunden ut framåt .


Relaterade artiklar


hur vinsten från bilens förlängd garanti
om bilen inbyte
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
hur man handlar i bilen med negativt eget kapital
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
Hur bilen inbyte arbete ?
hur man förbereder bilen för maximal handel värde