hur vinsten från bilens förlängd garanti

hur vinsten från bilens förlängd garanti

Om du är redo att sälja din bil , den förlängda garantin som du köpte när du köpte den kan ge dig i några välbehövliga extra pengar . Få ut din glasögon för att läsa det finstilta och lära sig att tjäna extra pengar snabbt och enkelt

Du behöver : .
Digitalkamera
Köpebrevet.
Dator.
Bil titel .


1 .
Så , låt oss säga att du köpt och förlängd garanti för din nuvarande bil . Detta utvidgade garantin till 7 år eller 70,0000 miles . Om din bil inte har drabbat någon av dessa milstolpar , då kanske du har tur . Om du säljer din bil , kan din tidigare betalning till den utvidgade garantin företaget fördelas proportionellt , att sätta pengar i fickan .
2 .
Hitta din förlängd garanti. Läs den noga . Någonstans borde säga något om om du säger du är inte en partiell återbetalning . Kontaktar företaget för att sätta planen i rörelse !
3 .
och vänta, det finns mer ! Vissa utökade garantier kan du sälja dem till en annan köpare . Leta efter ordet " överlåtbara " . Om så är fallet , kan du sälja garantin tillsammans med bilen , så detta kommer att höja priset på din bil och kan göra din bil mer attraktiv för en köpare . Gör din hemläxa , och du kan håva in lite extra pengar.


Relaterade artiklar


hur vinsten från bilens förlängd garanti
hur man förbereder bilen för maximal handel värde
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
Hur bilen inbyte arbete ?
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
om bilen inbyte
hur man kan spara bränsle för bilen