hur man kan spara bränsle för bilen

hur man kan spara bränsle för bilen

Tja, det finns ingen mening med att tala om bränslekostnader vid pumpen . Vi är alla konfronteras med det och behöver lära sig de bästa knep och tips för att spara så mycket som möjligt tillsammans med hjälpa till att skydda miljön .

1 .
Om du köper en ny bil , det är ett uppenbart no brainer att en stor SUV vs en bränslesnål sportbil kommer att bli billigare vid pumpen . Att veta hur många miles per gallon du kan få kommer att spara mycket pengar . Skillnaden mellan en bil som får 20 miles per gallon jämförten som blir 30 kan spara dig $ 550 per år. ( $ 2. 200 på fyra år ) Det kanske gör för en anständig semester . Jag är säker på att du förtjänar ett . Tänk på liknande kompakta bilar kan fortfarande ha ett brett sortiment från 21 mpg till 48 mpg . Självklart vill du det högsta antalet .
2 .
Ok, så du har en liten Toyota , eller om du redan fastnat med större full storlek modell /SUV , här är några ytterligare sätt att spara varje dag .

--- Rengör bakluckan ! Bär inte runt dessa golfklubbor , eller barnvagn . ( Jag brukade hålla min riktiga tecken egendom varvet i min koffert ) Förvara den i garaget . Ta bort övervikt från din bil kan förbättra din gas körsträcka . Faktum är att bära omkring på en extra 100 kg. av vikt kan kosta dig en extra 2 cent per gallon .

--- Byt igensatta luftfilter . Detta kan spara dig ca . 10% . Bilens luftfilter håller föroreningar från att skada insidan av din motor . Inte bara kommer ersätta ett smutsigt luftfilter spara gas kommer det att skydda din motor . Detta gäller särskilt om du kör i stan.
3 .
--- sakta ner! Försök att uppmärksamma den hastighet du plocka upp när du närmar dig ett rödljus . Vi är inte ofta att det samtidigt i telefon eller dag drömmer . Majoriteten av förarna kör faktiskt till rött ljus hänga med trafikflödet . ( När det är rött , roll) Varför har en tävling till ljuset ? Detsamma gäller i stötfångare mot stötfångare trafik och en linje vid en stoppskylt . Det är faktiskt fantastiskt hur många människor tryck på gaspedalen för att flytta några meter i trafiken . Det är svårt att komma ihåg detta , eftersom vi är inställd på auto pilot . Jag kallar detta få " Nowhere snabbt . " Ju mindre kontakt med denna pedalen desto bättre . Det hela blir .
4 .
--- Glöm inte att hålla dina däck pumpade till rätt tryck . För lågt lufttryck kan sänka din gas körsträcka .

--- Hitta en kompis . Inte bara kan köra till jobbet vara jobbigt , men det kan vara ensam också . Så varför inte ihop med en karl pendlare och dela på kostnaderna ? En 40 kilometer totala dagliga pendla kostar ca $ 2. 600 per år . Samåkning med en annan person kan spara dig $ 1300. Fördubbling jämfört med en 80 kilometer totala dagliga pendla . Det är något att tänka på med bara ett par dagar i veckan .

Besök http://www. youshouldown. com för mer hushållstips
 Relaterade artiklar


hur man får bilen bedömningar online
Hur bilen inbyte arbete ?
hur man kan spara bränsle för bilen
hur vinsten från bilens förlängd garanti
hur man handlar i bilen med negativt eget kapital
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
hur man förbereder bilen för maximal handel värde
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde