hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden

hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden

En klassisk bil blå bok är vad du behöver för att enkelt få tillgång blå bokförda värden på bilar äldre än 1980-talet , men många människor inte vet hur man gör detta . En klassisk bil blå bok kan erhållas med lätthet från Kelly Blue Book företag , och när du har detta att få värden är en barnlek. Denna artikel beskriver hur man får en klassisk bil blå bok så du kan börja leta upp dessa värden

Du behöver : .
digitalkamera
. Rengöringsprodukter.
Fordonsunderhåll Historia .
Lista över alternativ och funktioner .


1 .
Första saker först, måste du få tag på en klassisk bil blå boken innan du kan göra något . Sättet att göra detta är att gå till Kelly Blue Book hemsida som ligger på www. kbb. com . Det finns andra webbplatser som erbjuder klassisk bil värden på nätet som du kan kolla , men om du letar efter den faktiska " Blue Book " värden som måste erhållas från Kelly Blue Book sig själva och de är en av de webbplatser som spelar " t erbjuder klassisk bil värden på nätet .
2 .
När du anländer till den plats du behöver för att använda sökfunktionen för att hitta rätt sida som tar dig till en sektion där du kan beställa den klassiska bilen blå bok . I det övre högra hörnet ser du sökruta dialogen . Skriv " klassisk bil " i rutan och gör en sökning .
3 .
På den första sidan av resultaten kommer du se att den första noteringen är " officiella Kelley Blue Book tidig modell Guider . "Detta är den länk som du vill följa för att få din klassiska bil blå bok , så följ denna länk och det kommer att ta dig på sidan som visar de tre olika Kelly Blue Book alternativ som är begagnad bil, äldre bil , och tidig Model .
4 .
Nästa du vill klicka på länken "Läs mer " och du kommer till en sida som ger dig ett formulär att fylla i dina uppgifter . Du kan göra detta och har någon att kontakta dig via e-post om hur du beställer " tidig modell " guide , som är det du vill , eller kan du bara ringa 1-800 nummer som anges på sidan och beställa via telefon .

5 .
Om du inte känner för att vänta på detta eller ett beslut om tidig modell Kelly Blue Book då du kan kontrollera en av de andra webbplatser som NADA eller Edmunds som nämns ovan , eller kontrollera dina lokala bokhandel för att se om de har tidig modell Kelly Blue Book i lager .


Relaterade artiklar


hur prep bilen för en snabb försäljning
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
om bilen inbyte
hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
hur man får bilen bedömningar online
hur vinsten från bilens förlängd garanti
Hur bilen förhandlingar arbete?