åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde

åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde

De flesta människor inser inte att fordonet värden är ofta i betraktarens öga , återförsäljarna använda bokförda värden och rapporter marknaden för att bara fungera som en vägledning vid bedömningen ett inbyte . Men försäljningspriset är mycket sällan skrivna i sten . Här är några åtgärder du kan vidta för att maximera värdet av din inbyte , oavsett fordonets år , märke och modell

. Har fordon Detaljerad Professionellt

Det här steget kan vara det viktigaste . Ett fordon som tycks ha varit mycket väl omhändertagna kommer ofta att få topp dollar . Ta din inbyte till en professionell detalj butik innan föra den till återförsäljare för bedömning . Se till att butiken band interiören ner , rensar ånga eller tryck tvättar alla klädsel och detaljer interiör paneler . En professionell detalj jobb kommer ofta att ta bort fläckar och eventuella lukt i bilen . Det är också rekommenderat att ha butiken helt detalj utsidan av bilen också, bland annat polering ut några repor och vaxning i mål.

Samla Underhåll Records

Återförsäljare sällan ser bilar som säljs i med underhållsdokumentation. Även om du inte har alla serviceboken finns , är det fortfarande en bra idé att sammanställa vad du har och se till att värderingsman ser dem . När handlarna se Service Records , vet de att de ofta kan begära mer för fordonet när det är på sin lott . Använd detta som en förhandling verktyg som hjälper dig att få ut mest för din inbyte .

Reparation Varje märkbara problem

Det är en dålig idé att handla i ett fordon med mekanisk eller andra problem . Återförsäljare dra oftast mycket mer från basen handeln i pris än reparationen kommer att kosta . Många gör det därför att de har bränts i det förflutna när kunder berättade för dem vad en reparation skulle kosta , och det hamnade kostar dubbelt så mycket. Självklart är detta metoden måste användas med omdöme . Det är förmodligen inte värt att spendera $ 1. 000 till fixa ett fordon om det inte är värt mycket mer än så ändå .

dress to impress

Personal vid bilaffärer ofta summa kunder upp av hur de ser ut eller hur de är klädda . Gör bil köper en formell tillfälle . Visa inte upp till återförsäljaravtalet skjortan du målade köket i förra veckan . I allmänhet är det bäst att klä business casual . Säljare och värderingsmän kan bedöma ditt utseende och tar bilen har inte varit väl omhändertagen om man inte se presentabel .


Relaterade artiklar


hur man förbereder bilen för maximal handel värde
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
hur man hittar klassiska bilen blå bokförda värden
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
om bilen inbyte
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
hur man kan spara bränsle för bilen
hur vinsten från bilens förlängd garanti
Hur bilen inbyte arbete ?