Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst

Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst

Det finns sätt att effektivt sälja bilen snabbt själv för att undvika mitten mannen få pengar med minimalt arbete. Men det är ganska svårt att sälja bil snabbt själv . Denna artikel talar om hur man skall annonsera , förhandla om priset och göra affären . Både du och dina förmåner köpare från privata bil att sälja . Du kan få mer pengar för din begagnade bil . och köparen kommer att få en begagnad bil billigare än att köpa det från en återförsäljare
1.
Med populariteten av Internet idag , sälja bil snabbt på Craiglist hemsida . Du kommer att få mer exponering om din lista har flera bilder på din bil , dess specifikationer och detaljerad information om året , göra , körsträcka , överföring och nuvarande skick . Det är bra eftersom Craiglist är mycket populär och det är gratis att annonsera för att hjälpa dig att sälja din bil själv . Exponering är allt när man gör de säljande själv .
2 .
Sälj bilen snabbt genom att få ännu mer exponering , alla den exponering som är möjligt . Skriv till salu information på din bil . När du kör det eller parkera den någonstans , kan folk lätt se att bilen är till salu och att de kommer att kunna titta närmare på den . Parkera den någonstans där det är synligt och få mer exponering för din begagnade bil (till exempel parkera den på en livligt trafikerad gata natten) .
3 .
framgångsrikt sälja bil snabbt genom att lista ett korrekt pris . Gå till Kelly blå bok och se vad priset är för din begagnade bil . Var ärlig mot dig själv om sitt tillstånd. Och sätta priset lite högre än den föreslagna priset på Kelly blå bok . Dessutom gör en mental anteckning om hur lågt du är villig att sälja din bil .
4 .
Träffa ditt perspektiv köpare , kommer de att fråga mer om bilen . Svara ärligt . Efter den potentiella köpa driver din begagnade bil och tror att dess okej , är det dags att förhandla om pris . Detta är viktigt. Eftersom du redan har en uppfattning om hur lågt du är villig att sälja , försöka förhandla om priset så att du inte behöver gå så lågt på bilen .
5 .
Efter perspektivet köpa beslutar att köpa bilen och betalar dig , gå till din lokala DMV för äganderättsöverföring , smog certifiering och andra förfaranden som krävs av ditt tillstånd .


Relaterade artiklar


hur man kan spara bränsle för bilen
hur man kan öka bilens andrahandsvärde
Hur man säljer bilen snabbt själv för en vinst
Hur mycket är bilen värd efter en olycka ?
hur man förbereder bilen för maximal handel värde
hur prep bilen för en snabb försäljning
Hur bilen förhandlingar arbete?
hur vinsten från bilens förlängd garanti
åtgärder för att öka bilens andrahandsvärde
hur du kan maximera bilens andrahandsvärde