hur du tar bort fläckar bilklädseln själv

hur du tar bort fläckar bilklädseln själv

Bilklädslar fläckar kan faktiskt vara lättare att ta bort än normalt matta fläckar. Bilklädslar behandlas vanligen med högre belopp av Scotch Guard och är gjorda för att vara mer hållbara. Dock kan vissa fläckar kan fortfarande tufft att komma ut. Här är en steg för steg guide om hur man rengör och tar bort fläckar bilklädslar

Du behöver:.
Klädsel renare


1
Köp en flaska. av matta renare. Folex är en gång av de bästa mattan och städare klädsel. Det är en rosa vätska som normalt kommer i en vit sprayflaska med rosa skrift. Nu vet jag det inte är en bilklädslar renare per säga men det fungerar bättre än någon specialitet bilklädslar rengöringsprodukt jag någonsin provat. Jag blev rekommenderad det av en kille på min lokala Auto SpA. Det är bra för rengöring Skinnklädsel, klädsel vinyl, och någon form av stoppning inklusive lamm klädsel. Om den används av professionella städare bilklädseln, det är bra nog för mig (även om det är rosa).
2.
Skrapa några stora bitar eller globs av goo bort av fläcken. Du vill konsolidera fläcken så mycket som möjligt så du inte gnugga mer skräp i senare och göra fläcken större.
3.
Spraya fläcken med klädsel renare. Låt det ligga i blöt i ca 5 minuter, än skrubba kraftigt med en trasa eller nylonborste. Håll sprutning och roterande din trasa för att en ren avdelning tills fläcken inte längre är närvarande. Svåra fläckar som har haft tid att suga i kan behöva upprepa rengöringen. Helt enkelt upprepa processen tills fläcken är borta.


Relaterade artiklar


hur du tar bort armarna vindrutetorkare på en Jeep Cherokee
hur man sköter om en jeep sufflett
Så monteras och balans bildäck
hur man installerar en universell O2 sensor på en Mitsubishi Montero
hur du tar bort tjära, fett eller gummi från en kromad stötfångare
förseglade med framhjulet underhåll
hur man fixar en bränsleledning frysa
hur man byter olja i en Ford Ranger överföringen
Hur fungerar en axiallager?
hur man installerar ett däck plugg