hur man ändrar ranger strålkastare

hur man ändrar ranger strålkastare

Din strålkastare ger dig ökad synlighet i mörker och dåligt väder. Om en av dina strålkastare misslyckas, kan det minska din synfält, vilket ökar risken för olyckor. Byte av strålkastarna i din Ford Ranger pickup kräver endast en skruvmejsel och kan fyllas på mycket kort tid. Tillbringa några minuter nu att ersätta din strålkastarna och du kan spara dig en dyr biljett för bristfällig utrustning, samt se till att din familj är säker när du är på väg.

Du behöver:
Phillips skruvmejsel
. Byte glödlampan.


1.
Öppna huven och stötta den med säkerhet spö så att du enklare tillgång till strålkastarna församlingar. Kontrollera att strålkastare omkopplaren inuti din Ranger är i "Off".
2.
Bort de två skruvarna som strålkastare församlingen att din Ranger med en Phillips skruvmejsel. Lägg skruvarna åt sidan för att använda när du installerar om ljuset.
3.
Lokalisera de två kvar stiften på baksidan av strålkastare montering och bänd dem uppåt för att frigöra strålkastare församling. Dra framåt på strålkastare församling att ta bort den och dra den elektriska anslutningen av lampan.
4.
Tag i låsringen och rotera det i en moturs för att ta bort den från basen av strålkastare. När det är löst, skjut det rakt ut från basen. Dra glödlampan rakt ut från strålkastare församling.
5.
Sätt den nya lampan i strålkastare montering och ersätta låsringen. Twist medurs för att säkra det på ljuset. Sätt tillbaka den elektriska anslutningen till basen av glödlampan.
6.
tillbaka strålkastare församling till rätt position och säkra behålla stiften för att låsa den på plats. Säkra strålkastare församling genom att ersätta de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
7.
Upprepa processen för strålkastare på motsatt sida. Kontrollera strålkastarna efter avslutad för att vara säker både belysa ordentligt.

Tips och varningar


 • Byt strålkastare i par för optimal prestanda.
 • Alltid handtag halogenlampor av underdelen. De oljor i fingrarna kan få glaset på en halogenlampa att splittras när den används.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer däck dressing
  hur korrekt avbrott i en ny bil
  hur man får den blå saker utanför däck
  hur man byter en termostat i en 3,4 bilmotor
  diy Dodge Charger 60k tune-up
  hur man rengör rök lukt i bilen textilklädsel
  hur färga auto klädsel
  hur du vaxa bilen ordentligt
  hur man målar plast motorhuven
  hur man installerar bakdämpare på en bil