hur man installerar bil batterier i en serie

hur man installerar bil batterier i en serie

Ansluta batterier i serien är ett sätt att få den kombinerade spänningar av batterier som strömkälla. Till exempel kommer två 6-volts batterier i serie ger 12 volt ström, eller tre 12-volts batterier kopplas i serie kommer att producera 36 volt. Automobiles vanligtvis inte kräver batterier som kopplas i serie eftersom de har 12-volts system, och dessa batterier är allmänt tillgängliga. Men kraftfullt ljud och multimedia system och andra högteknologiska tillbehör kan kräva att du i kontakt bilbatterier i serie.

Du behöver:
Bilbatterier
. Batteri hoppare ledningar.
Wrench set.


1.
Placera batterierna i batterihållaren av fordonet så att bygeln kablarna lätt når från ena batteriet i motsatt terminalen på angränsande batteri . Det är i allmänhet lättast att ställa in batterierna så att deras motsatta terminaler är vända mot varandra.
2.
Använd en skiftnyckel för att ansluta en bygel mellan minuspol första batteri och minuspol det andra batteriet.
3.
Fäst den positiva batterikabeln på bilen (eller pluskabeln från tillbehöret batteriet kommer att driva) till den positiva polen av den första batteriet.

4.
Fäst den negativa batterikabeln på bilen (eller minuskabeln från tillbehöret batteriet kommer att driva) till den negativa polen på det andra batteriet.
5.

Ansluta fler än två batterier i serie genom att helt enkelt placera dem i kretsen och att ansluta dem på samma sätt med bygel sladdar. Mittemot terminaler är anslutna mellan batterier, och motsvarande leder från enheten med ström är ansluten till den första och sista batteriet i serien.


Relaterade artiklar


Hur byter jag radiatorn vätska i en Cheva lumen?
Hur man vet om du behöver ett nytt bränslefilter
hastighetsmätare kabel avlägsnande
hur man byter ett batteri i en GM avlägsen
Vilka är funktionerna på en knock sensor?
hur man roterar däcken Volkswagen kanin
hur man fixar Pinhole rost
hur man rengör en rostfri
hur man kopplar en massa givare luftflöde
hur man byter en Cadillac CTS strålkastare