hur man gör med gamla däck

hur man gör med gamla däck

En av ansvar att äga en bil är avsättning av däck på ett miljövänligt sätt. Du vill inte bara dumpa dem i en deponi, särskilt eftersom de tar år att brytas ner, och vissa stater har även förbjudit däck från deponier. Många företag kan återanvända gummit i däcken för andra viktiga användningsområden. Kom ihåg det, eftersom pålning däck på en bangård kan attrahera skadedjur, och brinnande däck är farliga för miljön

Du behöver:.
Computer
Telefon.


1.
Kontakta din avdelning för offentliga arbeten eller regeringen kontor som ansvarar för att upprätthålla vägar i din stad. Fråga om institutionen vill att däck, ibland däck dekonstrueras och används för att göra tjära för vägar
2
ringa eller besöka butiken där du köpte dina däck. . . Butiker har ofta ett system för bortskaffande gamla däck och det kommer troligen ta hand om er, antingen gratis eller mot en liten avgift. Alternativt kan de kräva att du köper ett nytt däck innan de bli av med din gamla. .
3
Kontakt lokala skolor och fråga om de kunde använda däcken på deras lekplatser-exempelvis som gungor. Också när man ringer, be skolan tjänstemän för namnet på det företag som lämnat deras lekplats mattor, som är gjorda av svart gummi. Kontakta företaget och fråga om det vill att dina gamla däck.
4.
Kontakta din lokala återvinningscentral. Om man inte accepterar däck, kan den anställde hänvisa förmodligen du till en plats som gör det.
5.
Kontakta din kommun. Några städer finns "däck amnesti" och kommer inte att debitera dig för att släppa av ett visst antal däck.


Relaterade artiklar


c5 corvette motorlyft
det bästa sättet att handla för däck
kylvätska vs vatten
hur man rengör en interiör bilbarnstol
Honda Odyssey batteribyte
hur du ansluter ljus till bil
hur man byter en Prius strålkastare
hur man sätter nya bromsar på en Cheva banbrytande
hur man rengör din rotorer & bromsar före installation
hur du tar bort torkararmen på en GMC Sierra