hur man fixar flisas måla på en bil

hur man fixar flisas måla på en bil

Med dagliga pendlar eller långväga resor körning, att få ett chip i din bil färg är skyldig att hända förr eller senare. Flisas färg orsakas ofta av mindre fender benders, flygande stenar eller annat skräp, och parkering för nära en annan bil. Hellre än att ta bilen till ett organ butik och betala ett högt pris för att fastställa mindre fläckar, bättringsfärg och repor reparationssatser finns tillgängliga för dig att fixa dem på egen hand

Du behöver:.
Vehicle kulörkod .
Bättringsfärg.
Rag.


1.
Hitta din bil är färg kod. Färgen kod ger dig exakt den typen av bättringsfärg måste du använda för din reparation. Färgen kod Etiketten är normalt på insidan av förarsidan dörrkarmen nedanför låset, eller det kan vara inne i handskfacket. Du kan referera till din instruktionsbok samt att leta efter färgen koden.
2.
Köp bättringsfärg som motsvarar färgen koden. Du kan gå till någon bildelar butik eller bil återförsäljare för att köpa färg.
3.
Rengör kluvet området noggrant med en mjuk, fuktig trasa. Se till att du tar bort all smuts och skräp innan du stryker på färgen.
4.
Lägg på färgen på den flisas område med hjälp av borste applikatorn som medföljer flaskan med bättringsfärg. Börja med en liten mängd först och använder tunna streck för att belägga området jämnt. Försök att inte överlappa befintlig färg, och vistelse i flisas området.
5.
Låt färgen torka i 24 timmar innan du tvättar eller tillämpa vax.

tips och varningar


 • Efter den inledande bättringsfärg har torkat kan du använda en klarlack för att området ska se ut som nya och matcha klarlack av din bil
 • Undvik att måla i ögonen -. . detta kommer att orsaka allvarlig irritation


 • Relaterade artiklar


  hur man håller den svarta krom rent på min PT Cruiser
  vilka bilar gör när du har en dålig tändstift?
  konsument av motoroljor
  är torra ruttnat däck farligt?
  hur du ändrar bak på en Ford Taurus
  överkoppling instruktioner
  hur man får ägg bort av billack
  hur man kan kontrollera trycket bildäck
  hur man byter en dimma ljus på en Pontiac Vibe
  hur man väljer däck dressing