hur du tar bort sprayfärg från en bil yta

hur du tar bort sprayfärg från en bil yta

En bil kan ofta färgas med sprayfärg på grund av skadegörelse eller olyckor under projekt. Det kan verka ganska allvarligt, men sprayfärg kan tas bort i tid fråga använder rätt metod och rätt lösningsmedel. Lämpliga rengöringsmedel kommer att bestämmas av vilken typ av sprayfärg och om det var färsk tillämpas eller helt botas. Det finns olika sätt att effektivt ta bort färgen i alla fall

Du behöver:. .
Bucket
Varmt vatten.
Bil tvål.
Trasa eller en trasa.
Aceton.
Slang.
Torka handdukar.
Wax med att gnugga förening.


1.
Fyll en hink med varmt vatten och tvål bil för att skapa en tvållösning. Skrubba drabbade områden på bilens yta med en ren duk eller trasa, vattenlösliga färg som inte har härdat kan ofta avlägsnas med varmt vatten
2
Häll en liten mängd. av aceton på en ren trasa. Det kan hittas i de flesta removers nagellack och är effektiv på ett säkert sätt att ta bort sprayfärg från tjockare, mer hållbart måla på bilar.
3.
Gnid sprayfärg försiktigt med aceton bara tills det verkar tunt. Sluta när du kan se den underliggande ytan på bilen för att undvika penetrerande dess ursprungliga rocken.
4.
Skölj bilen av överskjutande färg och aceton med hjälp av en trädgårdsslang. Tvätta området noggrant med tvål bil och eliminera all fukt med hjälp av torr handduk.
5.
Med vax till Ares att polera punkter där sprayfärg har avtrubbade det. Använda ett vax som innehåller en liten mängd gnugga förening som också kommer att minska dis.


Relaterade artiklar


elektronisk kontra mekaniska blottare relä
hur man installerar Hyundai dimljus
hur du tar bort kylvätskebehållaren från en Cheva astro van
hur man återställer min bil klocka
bilmotor delar beskrivning
hur man byter sidomarkeringslyktor på en Cheva Tahoe
hur man installerar HID lampor
hur man blöda en flaska jack
hur du kontrollerar dina däck
guide för att köpa däck