hur du tar bort repor från en plast vindruta

hur du tar bort repor från en plast vindruta

De flesta fordon är utrustade med ett glas vindruta, men om du har en racerbil eller en terränggående fordon, kan du ha en plast vindruta för ytterligare skydd. Dessa plast vindskydd kan göras av Lexan eller plexiglas, och på grund av det, kan de repas bara från rengöring. För att åtgärda detta problem måste du polera ut repor med speciella produkter för att hålla vindrutan söker nya

Du behöver:. .
Skumspridning pad
Plastrengöringsmedel, polish.
Microfiber handdukar.


1.
Häll en kvarts storlek KLICK av plast renare, polera på skumspridning pad, placera sedan det på vindrutan, som arbetar in den i vindrutan i en cirkulär rörelse.
2.

Återapplicera dammsugaren, polska som är att skingra startar, tills du får hela vindrutan täckt. Detta kommer att sätta ett dis över vindrutan, och det är bra.
3.
Polska ifrån maskinen, polera med en microfiber handduk, vrida handduken ofta att alltid ha en ny yta. Kontrollera att du är polering i ett cirkulärt mönster.
4.
Titta ner på sidan av vindrutan, letar efter repor i reflektion av plast. Om du hittar något, upprepa steg 1 till 3 tills alla repor tas bort.


Relaterade artiklar


hur man byter en 4,6 motor termostat
vad är skillnaden mellan solenoiden & motor?
hur man byter Hyundai torkarblad
hur man ansöker Toyota röra upp färgen
Varför människor anpassar sina bilar?
hur man roterar släpvagn däck
hur du ändrar luftfiltret på en Honda CRV
hur man byter Audi A8 bromsbelägg
varför använda borrade broms rotorer?
hur man byter en punktering på ett säkert sätt