hur du justerar bult på en parkeringsbroms

hur du justerar bult på en parkeringsbroms

Fordon som har en justerbar kabel parkeringsbroms har en liten bult och mutter precis bakom hand-spaken i parkeringsbromsen. Om du har kört bilen under en längre tid kan du börja märka att du måste dra upp på din parkeringsbromsen hanterar mer och mer för att till fullo dra åt parkeringsbromsen. Du kan åtgärda detta problem genom att justera skruven på parkeringsbromsen kabeln. Bulten på parkeringsbromsen kan du justera spänningen i parkeringsbromsen kabel

Du behöver:.
10mm öppen fast nyckel.
Skruvmejsel.


1.
Avlägsna skruvarna som håller din bils mittkonsolen området runt parkeringsbromsen på plats och dra konsolen upp och ur vägen.

2.
Leta reda på bult och mutter precis bakom parkeringsbromsen. Det kommer att hålla parkeringsbromsen hand-spaken för att en kabel. Denna kabel är parkeringsbromsen kabel och är ansluten till bakbromsarna på ditt fordon. Tillämpa uttänjning av denna kabel, via hand-spaken, engagerar bakbromsarna.
3.
Vrid medurs för att tillämpa mer spänning till parkeringsbromsen kabeln. Vrid bulten moturs för att lossa spänningar i kabeln. Ju mer spänning du har på kabeln, desto snabbare parkeringsbromsen kommer att engagera sig när du drar upp på hand-spaken.


Relaterade artiklar


hur man målar en racerbil
hur man smörja växellådan på en miata
hur man byter en slav cylinder i en ranger
hur man ändrar vindrutetorkare på en Toyota Camry
hur man fixar krom rost
hur man rengör insidan av en automatisk
hur man väljer vätskor för din bil motor
hur man rengör film bort av bil glas
hur man dubbla stämma vw Weber förgasare
Hur berätta om däck orsakar bil vibrationer