ford krom emblem borttagning

ford krom emblem borttagning

Den berömda blå ovala emblem som går på varje tillverkad nya Ford har funnits så länge bilen. Men vissa ägare föredrar att köra sitt fordon sans emblem eller ens för att ersätta den med en liknande formad emblem som har ett annat ord tydligt i logotypen. Ford emblem kan enkelt tas bort från alla fordon de är på, oavsett om det är europeiska Ford Focus ST eller en amerikansk Ford Explorer SUV

Mjuka upp självhäftande

Använd ett slag torrare för att mjuka upp limmet som håller emblemet och lätt borttagning. Sätt blåsa torrare på hög värme inställningen. Blås den varma luften på emblemet och runt kanterna av emblemet i några minuter för att mjuka upp limmet används för att hålla emblemet på plats.

Skär självhäftande

Tandtråd eller fiskelina kan nu användas för att skära igenom limmet. Dra en 20-tums eller så avsnitt av tandtråd eller fiskelina ur förpackningen. Vira tandtråd runt ett finger på varje hand så att den kan dras åt. Skjut tandtråd mellan emblem och kaross. Arbeta tandtråd och tillbaka i skärande rörelse samtidigt dra tandtråd i ytterkanten av emblemet. Du bör känna tandtråd eller fiskelina skär lim som du skjuter den bakom emblemet.

Ta bort emblem

Skjut tandtråden ner så att den ligger bakom mitten av emblemet och dra ordentligt rakt ut från karosseri, se till att inte böja emblemet i processen. Rengör lim kvar med Goof Av eller WD-40 och en ren trasa detaljer. Lämnar de områden besöksbrickor mindre eller ersätta emblem med någon annan av dina val. Om du installerar ett nytt emblem torka området ner med sprit eller alkohol.


Relaterade artiklar


Ford Ranger påfyllningsrör tas bort
check engine lampan på Dodge Caravan
hur man rengör upp ett bilbatteri läcka
hur man i detalj allt i bilen
hur man byter glödlampa blinkers på en Mazda Tribute
hur man återställer ljuset krockkudden i en Honda Element
varför använda borrade broms rotorer?
hur man köper vinterdäck
hur man skapar en trafikarbetet och underhåll log häfte
hur man kan anpassa en MR2 kopplingspedalen för fri lek