hur man fixar repor i krom stötfångare

hur man fixar repor i krom stötfångare

Krom stötfångare har använts på bilar och lastbilar för år och är särskilt vanliga på klassiska bilar och veteranbilar. På grund av deras utsatta läge i de yttre delarna av ett fordon, kan de skadas lätt från stenar och skräp som kastas upp från vägen. Ofta krom stötfångare utveckla små repor. Dessa kan tas bort med lite ansträngning och rätt material

Du behöver:.
Milt rengöringsmedel och vatten
. Chrome polish.
Micro-fiber handdukar.
Stålull (fin kvalitet).


1.
Tvätta stötfångaren med ett milt rengöringsmedel som diskmedel. Skölj av stötfångaren med en slang och sedan torka den noga med en ren, torr och luddfri handduk.
2.
Polska stötfångaren med en högkvalitativ krom lack som den typ att mödrar gör (se Resurser). Applicera en liten mängd av den polska till en mikro-fiber handduk och torka den på krom. Arbeta polska till scratch och sedan polera polera ut.
3.
Slutför ta bort repor med den finaste kvalitet av stålull. Blöt stötfångare med vatten för att undvika Avtrubbning ytan medan du använder stålull. Applicera en liten mängd av den polska till stålull och sedan arbeta in den i repor, försiktigt polering som du går. Se till att du hålla ytan våt att den inte bidrar mer repor i krom.
4.
Skölj stötfångaren ordentligt rent med vatten och sedan torka det med en ren, torr, mikro-fiber handduk.

tips och varningar


 • Innan du använder stålull och polera, testa ett icke synligt område först se till att det inte skadar ytan.
 • Det bör noteras att även små repor i krom stötfångare kan kratsade ut med några krom polish, på grund av den hårda natur förkromning det är omöjligt att avlägsna större, djupa repor, särskilt om de går igenom krom och i metall till stötfångaren. Om repor inte kan buffa ut med den polska kommer stötfångaren måste åter kromat av en professionell plätering butik.


 • Relaterade artiklar


  hur ändrar belysningen instrumentpanelen på en Jeep Cherokee
  diy ersätta transmissionsolja i en Ford Focus
  hur man väljer en autobody butik
  Hur man tar loss en dragkrok från bilen
  hur du tar bort skriver från en bil vindruta
  hur du tar bort ett motorfäste för att ändra ett bälte
  Hur du laddar batteriet gas scooter
  hur man tar betalt extra batterier ur ett fordon generator
  hur man kan bli av mögel från bil mattan
  hur man rengör och underhålla cabriolet mjuk tops